Frumuseţe la vârsta a doua: Rachel Hunter, o mamă care arată bine la 45 de ani

Fostul model a ieşit la plimbare, în Beverly Hills, alături de fiul ei, Liam, în vârstă de 20 de ani. Vedeta se ţine la fel de bine ca acum 25 de ani, când poza pentru Sports Illustrated.

Fără îndoială, mulţi şi-ar dori o mamă care să arate aşa la 45 de ani. Rachel Hunter este într-o formă excelentă şi nu-şi arată deloc vârsta. De altfel, e imposibil de ghicit că între ea şi fiul ei, Liam Stewart, e o diferenţă de 25 de ani.

Cei doi au fost fotografiaţi în Beverly Hills, iar Rachel Hunter arăta grozav, într-un poncho crem, elegant, şi pantaloni scurţi albi, care îi lăsau la vedere picioarele lucrate.

Cu părul blond revărsat în bucle peste umeri, relaxată şi fericită, vedeta şi-a petrecut timpul cu fiul ei, cel mai mic dintre cei doi copii pe care ea îi are din relaţia cu fostul soţ, cântăreţul Rod Stewart.

Rachel mai are o fiică, în vârstă de 23 de ani, care lucrează ca model profesionist în Londra. Liam este jucător profesionist de hockey la un club din statul american Washington, scrie Daily Mail.

În timpul plimbării lor prin Beverly Hills, Rachel şi Liam au fost însoţiţi, pentru o vreme, de iubita tânărului, care mai tot timpul a supt o acadea şi a vorbit la telefon, notează ziarul britanic.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod