Frumuseţe la vârsta a doua: Rachel Hunter, o mamă care arată bine la 45 de ani

Însoțită de fiul ei și de iubita acestuia, Rachel Hunter a demonstrat că la 45 de ani arată la fel de bine ca la apogeul carierei sale


Rachel şi Rod Stewart s-au căsătorit în 1990, când ea avea 21 de ani, iar artistul avea 45. Ei s-au despărţit în 1999, iar divorţul lor a fost finalizat abia în 2006.

Născută în Noua Zeeelandă, Rachel Hunter a cunoscut celebritatea ca prezentatoare TV, actriţă şi fotomodel. Ea s-a retras din activitate pentru a-şi ajuta fiul în cariera de jucător de hockey.

Recent, Rachel a realizat o şedinţă foto la Cannes, pentru viitorul ei show de televiziune, intitulat "Rachel's Tour Of Beauty".

Emisiunea va fi transmisă în această vară în Noua Zeelandă, iar vedeta va putea fi urmărită în timp ce călătoreşte pentru a descoperi specificul femeilor frumoase din Asia şi America până în Mexic şi Orientul Mijlociu.

The program will air in her native homeland this summer and follows the former model as she embarks on a globe-trotting voyage of discovery to see how approaches to beauty differ from Asia to America and Mexico to the Middle East.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod