Frumuseţe de vedetă. Cristina Soare adoră masca abrazivă din miere, zahăr brun şi cafea

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

Cristina Soare, prezentatoarea rubricii Meteo de la Telejurnalul TVR 1, a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre trucurile ei de frumuseţe.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Cristina Soare: Se spune că, de la o anumită vârstă, femeile trebuie să se îngrijească mai mult pentru a arăta bine. Şi, să nu ne minţim singure, nimeni nu întinereşte.

Pot să spun că dintotdeauna am fost atentă la felul în care arăt, în primul rând deoarece consider că este o datorie pe care fiecare femeie o are faţă de ea însăşi, apoi datorită, şi nu din cauza, meseriei şi de dragul celor apropiaţi mie.

Recunosc că şi istoricul genetic este important şi, „Multumesc, mamă! Mulţumesc, tată!“, mă mândresc cu asta.

Dar şi grija pe care mi-o port zilnic este extrem de utilă. Eforturile pe care le fac nici nu ar trebui numite astfel, pentru că sunt reguli practice de care orice femeie ar trebui să ţină cont, indiferent de program, de stil de viaţă sau de vârstă: un simplu masaj în timpul duşului, pentru o bună circulaţie, creme potrivite, alimentaţie echilibrata şi mişcare.

Întotdeauna am fost atentă la felul în care arătCristina Soare
Ai ţinut vreodată o dietă?

O femeie ţine dietă toată viaţa ei sau cel puţin aşa îşi spune zilnic.
O dietă recomandată de nutriţionist nu am ţinut niciodată, însă sunt foarte atentă la alimentele pe care le consum zilnic.

Legumele proaspete de la piaţă şi fructele de sezon nu lipsesc din mesele zilnice. Şi cred că cel mai mare secret este faptul că în fiecare dimineaţă beau un pahar de apă, ajungând la 2 litri de-a lungul întregii zile.

Cât de des mergi la sala de fitness sau aerobic?

Din păcate, nu merg la sala de fitness sau aerobic, însă compensez lipsa lor cu plimbări pe jos, bicicleta acasă şi stretching în fiecare dimineaţă.


Care sunt activităţile tale fizice preferate?

Ador bicicleta, mai ales vara, pentru că o pot folosi pe terasă şi este extraordinar să mă bucur de adierea vântului.

5 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod