Reacţia lui Huidu după plecarea lui Găinuşă şi a lui Dezbrăcatu' de la "Cronica Cârcotaşilor"

După ani în care făcut istorie în televiziune, echipa de la "Cronica Cârcotaşilor" se destramă. Huidu şi Găinuşă au anunţat miercuri seară că drumurile li se despart, după o colaborare de 14 ani la "Cronica Cârcotaşilor".

Şerban Huidu însă susţine că nu se simte trădat de decizia lui Mihai Găinuşă şi a lui Codruţ Keghes alias Cătălin Dezbrăcatu' de a pleca de la emisiunea care i-a făcut celebri: Cronica Cârcotaşilor.

"Nu mă simt neapărat trădat.
Nu pot spune cum mă simt, e opţiunea fiecăruia. N-am fost surprins, povestea e mult mai veche, înaintea rupturii de la Kiss FM. Nu a greşit nimeni, s-a ajuns la concluzia că unii au făcut mai mult ca alţii. Loialitatea nu se măsoară în cuvinte, ci în fapte. Am început proiectul singur, nu a venit nimeni să-mi spună ce şi cum să fac. Oamenii care au plecat acum, Mistreţu`, Mişu şi Dezbrăcatu', au fost cooptaţi, nu a avut nimeni ideea, nu a plecat nimeni cu ea, au marşat la ea şi au mers mai departe.
Fiecare e liber să aleagă. Ce să fac, să-i oblig?! Ei nu aveau contract cu «Cronica Cârcotaşilor», ci cu Prima TV. În afara celor trei, echipa a rămas aceeaşi
", a declarat fostul cârcotaş, potrivit Ring.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod