Cartonase rosii pentru barbatii care uita de iubitele lor!

Floria.ro, floraria online numarul 1 in Romania, avertizeaza barbatii din Romania ca in perioada Campionatului Mondial din Brazilia, se afla in pericol de a primi cartonase, rosii sau galbene.  Campania demarata de Floria.ro atrage atentia barbatilor ca, desi a inceput campionatul mondial, un gentleman adevarat nu uita de iubita lui si ii invita pe acestia sa fie atenti si sa nu incalce regulile.

Astfel, incepand cu faza sferturilor de finala, barbatii surprinsi de arbitrii Floria.ro ca urmaresc meciurile de la Cupa Mondiala si recunosc ca nu au mai oferit flori de multa vreme vor primi cartonase, galbene sau rosii, in functie de gravitatea situatiei in care se afla.   Cei care nu au mai oferit flori iubitelor de mai mult de 1 luna, vor fi sanctionati cu cartonase rosii, in timp ce aceia care n-au oferit flori in ultimele doua saptamani vor primi un avertisment, cartonas galben.
Barbatii care primesc cartonase de la arbitrii Floria, pot oferi flori de pe Floria.ro, cu 15% reducere. Colectia speciala de buchete dedicate campaniei: http://floria.ro/flori-campionatul-mondial-2014/.

Pana la finalul Cupei Mondiale, domnii care iubesc fotbalul, dar isi apreciaza iubitele, sunt invitati sa intre in concursul de declaratii de dragoste cu aer fotbalistic, defasurat sub hashtag-ul #FloriaCup, pe pagina de Facebook a florariei online, https://www.facebook.com/Floria.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod