Frumusețe de vedetă. Brighi recomandă măștile făcute în casă cu avocado, zahăr sau roșii



Care este cel mai nonconformist truc de înfrumusețare pe care îl folosești?

Am o mască mai ciudată, nu e cu iaurt, flori sau uleiuri esențiale, este o mască AHA care are un ingredient neașteptat, ardeiul iute. Îndepărtează gentil celulele moarte ale pielii, lăsând în urmă o piele curată, catifelată și radiantă. Masca asta face minuni pentru ten!

Ce regulă de aur ai în ceea ce privește îngrijirea tenului?

Demachierea și hidratarea sunt foarte importante. Nimic nu poate substitui asta! Vă recomand să beți cel puțin doi litri de apă pe zi, veți vedea rezultatele în câteva zile.

În rest, nu dau bani pe măști și cosmetice scumpe, pline de chimicale. Îmi fac măști acasă, fie ele cu avocado, zahăr sau roșii.

Cum îți menții părul sănătos și strălucitor?

Din păcate, nu am vreun truc pentru a-mi păstra părul sănătos, pur și simplu am ales să nu îl vopsesc. Schimbarea culorii este un pas extrem de nociv pentru păr.

Dacă sunteți vopsite, vă recomand să vă vopsiți o culoare asemănătoare cu cea naturală și apoi să așteptați să vă crească părul.
Se va regenera foarte frumos. Într-adevăr, este un proces îndelungat, dar merită efortul!

Culoarea noastră naturală este în adevărată armonie cu tenul și culoarea ochilor. De ce am vrea să schimbăm asta?

Ce remedii cosmetice și măști pentru păr sau ten făcute în casă folosești?

Pe lângă masca de ardei iute, îmi mai fac scrub cu roșii. Tai în jumătate o roșie, o țin de codiță și o scufund într-un bol cu zahăr, apoi prin mișcări rotative, îmi fac acest scrub pe față.
Puteți folosi și lămâie. Tot pentru scrub vă recomand mixtura de mălai, lapte, miere și ulei de măsline. Îmi place să prepar multe tipuri de măști! Dar despre asta pot să vă povestesc într-un interviu alocat doar măștilor.

Pentru păr, folosesc miere polifloră. Îmi pun această mască pe întreaga lungime a părului, îl las să acționeze vreo 45 de minute, după care îl clătesc foarte bine. Părul va străluci!

6 Iunie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod