Frumuseţe de vedetă. Andreea Ibacka spune că pasiunea pentru dans o ajută să se menţină în formă

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

Actriţa Andreea Ibacka a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre trucurile ei de frumuseţe.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Andreea Ibacka: Trebuie să recunosc că întrebarea asta pune presiune pe mine ori de câte ori o aud. Nu-s vreo fanatică a sportului şi nici nu fac foamea, însă încerc să ajut genetica prin puţină mişcare zilnică şi cu un regim alimentar sănătos.

Asta nu înseamnă că am lacăt pe frigider şi nici că mănânc doar o roşie şi o frunză de salată pe zi.

Nici n-aş putea, sunt o gurmandă. Evit prăjelile, pâinea, grăsimile, sucurile, dar nu refuz o prăjitură bună sau puţină ciocolată atunci când „îmi cere organismul“. Cred că aşa ne amăgim toţi...

În rest, beau ceai verde aproape în fiecare zi (ăsta-i secretul chinezesc pentru siluetă... când am fost în Shanghai am întâlnit cele mai silfide doamne, toate cu termosul cu ceai verde în mână) şi gătesc mâncare sănătoasă, cu multe mirodenii, să aibă gust.

Până acum n-am prea avut mare nevoie de dietăAndreea Ibacka
Cât despre mişcare, alternez mersul pe jos cu urcatul scărilor, plimbările cu rolele cu cele prin parc cu câinii, bazinele în stil bras cu cele în stil fluture, dansul din bucătarie cu cel de la ”rocotecă”.

Ai ţinut vreodată o dietă?

Dietă? De luni, vorba aceea...

Lunea următoare, musai. Lăsând gluma deoparte, mărturisesc că până acum n-am prea avut mare nevoie de dietă. Sunt o norocoasă! Aşa că recordul personal nu-i vreo mare performanţă.

La o recapitulare simplă, trebuie să fi avut vreo 5 zile legate de dietă la un moment dat. Din acelea cu grătar cu salată, ouă fierte dimineaţa şi lactate dietetice.

Cât de des mergi la sala de fitness sau la aerobic?

De cele mai multe ori aleg activităţi sportive în aer liber, aşa cum povesteam şi mai sus.
Nu găsesc nicio plăcere în trasul de fiare, aşa că nici antrenorii personali nu apucă să se plictisească de faţa mea.

Totuşi, gândind optimist, mi-aş dori să încep să ajung de 2 ori pe săptămână la cursuri de aerobic.

Care sunt activităţile tale fizice preferate?

Shopping-ul asiduu se pune? Prin magazine reale, vreau să spun, nu online. O activitate care s-ar putea încadra lejer la categoria ”efort fizic susţinut”.

Şi dacă primul exemplu nu vă convinge, atunci vă povestesc despre pasiunea mea pentru dans, singura activitate care mă poate ţine în priză până la 10 ore legate, fără să mă plictisesc.

28 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod