6 aparate foto perfecte pentru vacanţă. Sfaturile specialiştilor F64!

Perioada concediilor a început, în cel mult o lună pot spune şi elevii şi studenţii că au scăpat de şcoală, liceu şi facultate, după ce îşi vor încheia socotelile cu toate examenele, iar gândul tuturor este, cu siguranţă la vacanţă, la mare şi la soare.

Ştim că, în general, e greu să decizi ce intră în geamantan înaine de o călătorie, dar credem cu tărie că o cameră foto nu ar trebui să lipsească niciodată din valiză. E un accesoriu extrem de şarmant, care va scoate în evidenţă mult mai bine locuri vizitate decât dacă aţi fotografia cu telefonul.

Deşi imaginea clasică despre aparate e că acestea sunt foarte mari şi grele, vremurile acelea s-au dus, afirmă experţii de la f64.ro. În ultimii ani, au apărut camere extrem de performante în corpuri foarte mici.

Sunt atât de uşoare, că le poţi strecura lejer în poşetă şi nici măcar nu mai trebuie să le găseşti un loc în geamantan.

Iată mai jos câteva recomandări foto pentru o vacanţă documentată cu grijă:

1. Canon PowerShot SX510 este o cameră foto cu zoom de 30X, ceea ce înseamnă că puteţi apropia imagini de la foarte mare depărtare.

Un alt mare avantaj este filmarea Full HD. Vă veţi întoarce din vacanţă nu doar cu fotografii grozave, dar şi cu filmări foarte bune.



2. Sony DSC 400V este un aparat de vârf, căruia nu îi scapă nimic.

Are un zoom optic de 50X, cu care veţi putea fotografia detaliile cele mai mici.

3. Nikon 1 J3 este un aparat uimitor de elegant şi de subţire, uşor de strecurat oriunde, chiar şi în buzunar. Puteţi să-l aveţi în permanenţă la voi, pentru a surprinde momentele unice din orice călătorie.

4. Olympus Stylus SH1 e genul de aparat care vă aduce pe lângă imagini bune şi mult stil. Rezultatele foto sunt fantastice, fie că eşti începătoare sau ai făcut demult primii paşi în ale fotografiei.



5.

Samsung NX300 e un aparat mic, dar foarte rapid şi priceput. Culorile fotografiilor vor fi foarte intense şi vor surprinde clipele frumoase din vacanţă. Vei putea fotografia şi noaptea şi în condiţii de lumină slabă, iar imaginile vor fi în continuare deosebite.

6. Ştiţi reclama aceea cu coafura rezistă? În cazul acesta, Sony AS100 rezistă la şocuri, apă și noroi. Aceasta este camera perfectă pentru înregistrarea momentelor pline de adrenalină. Vă permite de asemenea să transferaţi imaginile pe Facebook prin functia de wi-fi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod