Frumosi, celebri, bogati si, totusi, singuri

Talentati, frumosi, celebri si bogati. Greu de crezut ca exista femeie care sa-i refuze. Si, cu toate acestea, sunt burlaci. Unii sustin ca din convingere, unii pentru ca nu au gasit femeia...
Talentati, frumosi, celebri si bogati. Greu de crezut ca exista femeie care sa-i refuze. Si, cu toate acestea, sunt burlaci. Unii sustin ca din convingere, unii pentru ca nu au gasit femeia potrivita, in timp ce altii, mai sinceri, recunosc ca burlacia nu este alegerea lor, ci mai degraba… a destinului.

Iata-i pe cei mai frumosi burlaci, cu bunele si cu relele lor.
 

John Mayer, cuceritorul


Frumosul actor al carui blog il poti “rasfoi”, le numara, printre cuceririle lui, pe Jennifer Love Hewitt, Heidi Klum, Jessica Simpson, Cameron Diaz, Jennifer Aniston si, recent, pe fiica lui Quincy Jones, Rashida Kelly. La aceasta enumerare se mai adauga o duzina de manechine.


Desi are un palmares foarte serios, John Mayer, la cei 32 de ani ai sai, nu a reusit insa “performanta” unei relatii serioase. Foarte vorbaret pe Twitter, Mayer a socat cu declaratia: "Vreau sa fac dragoste cu cat mai multe fete". Sarmant, romantic, Mayer nu ezita sa-si povesteasca aventurile pe Twitter. A strecurat insa pe acolo si regretul ca a intrat in 2010, tot celibatar.

De ce este burlac? Poate pentru ca isi alege gresit cuceririle. "Daca ar ramane mai mult timp singur, intre doua aventuri, probabil ca ar deveni ceva mai rational", afirma Jennifer Aniston despre el.
 

Jason Lewis, timidul


Prietenul devotat din “Sex in the city”, Jason Lewis este un timid. Pe lista cuceririlor lui se numara Rosario Dawson, Jennifer Aniston si, ceva mai recent, Cameron Diaz.
Se spune ca avut o relatie si cu Samantha Jones vedeta dezinhibata din “Sex in the city”, dar relatia a ramas discreta si oarecum incerta.

Opinii de genul “Sexul este bun doar cu femeile cu experienta” i-au creat o aura de mare cuceritor, pe care realitatea nu a dovedit-o.

Cert este ca, la 39 de ani, nimic nu pare sa vesteasca clopote de nunta, si asta in ciuda faptului ca se lauda ca este un fan al lectiilor Kama Sutra.

Oricum, se spune despre el ca este atras de femei ceva mai coapte, pe lista lui fiind si Sharon Stone, Kim Basinger, dar si Andie McDowell.

De ce este burlac? Unii sutin ca, in fapt, este un timid si se comporta ca si cum ar fi indragostit de propria lui persoana.
20 Ianuarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod