Frumosi, celebri, bogati si, totusi, singuri


Jamie Foxx, batranul vrajitor


Pe lista cuceririlor sale se numara Eva Longoria si Kirstie Alley, dar si multe alte femei mai putin cunoscute. Cert este ca singura persoana de sex feminin, stabila, in viata sa, este Corrine, fiica lui.

La cei 41 de ani pe care ii are, uneori se intreaba chiar el daca exista undeva vreo femeie “facuta pentru el”. Cel putin asa scrie pe site-ul oficial. Tot acolo sustine ca inca isi cauta jumatatea.

De ce este burlac? Poate pentru ca este prea romantic, spune o prietena a lui. Desi este un mare cuceritor, Foxx pare sa fie un adevarat poet atunci cand vorbeste despre femei, dar mai ales despre femeia la care viseaza.
Foxx nu si-a descris insa “visul”!

James Blunt, falsul romantic


James Blunt este un adevarat Don Juan. Doua manechine i-au marcat viata in ultimii ani: Petra Nemcova si Nathasha Archdale. Pe lista lui se mai afla Lindsay Lohan si Jessica Simpson. In ciuda renumelui, afirmatii precum “am fost singurul barbat intr-o piscina cu noua fete”, nu sunt in masura sa atraga o partenera de cursa lunga.

De ce este burlac? Pentru ca nu joaca niciodata cu cartile pe fata, spun cei care il cunosc. Romantic si seducator la inceput, James Blunt devine, in final, invariabil, arogant si rautacios.

Hugh Grant, obsedat de golf


Celebrul englez a avut o foarte lunga si frumoasa poveste de dragoste, care a durat 13 ani, cu Elisabeth Hurley. Cei doi au impreuna un baiat.
Separati in 2000, Grant s-a bucurat de atentie in bratele frumoasei  Jemima Khan, care chiar a crezut ca va fi sotia lui.
Grant are acum 49 de ani si afirma ca se teme de batranete. Isi doreste copii si este speriat ca peste alti 10 ani nu va mai putea face! Una din marile pasiuni, golful este, posibil, cauza esecurilor din viata amoroasa.

De ce este burlac? Pentru ca este destul de pretentios, spun cei care stau cu ochii pe el. Petitoarele, care l-ar vrea insurat, sustin ca este deja la varsta la care ar trebui sa se gandeasca foarte serios la o relatie stabila.

 

Gerard Butler, fluturasul


Pe lista acestuia au fost bifate Cameron Diaz, Katherine Heigl, Jennifer Aniston, Paris Hilton si, de data recenta, Jessica Simpson si Lindsay Lohan. Gerard Butler, spun criticii, a parcurs foarte repede etapele de la starleta, la vedeta.

La 39 de ani, a inceput sa se intrebe daca este bine asa cum este sau daca are ceva probleme ascunse, care sperie femeile. Cu certitudine spune ca isi doreste un copil si ca se afla in cautarea femeii care sa faca acest lucru pentru el, impreuna cu el.

De ce este burlac? Pentru ca adora sa fie celibatar, sa poata avea libertatea de a zbura din floare in floare ca un adevarat fluture de noapte.
20 Ianuarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod