FOTO. Ţinutele vulgare ale Oanei Zăvoranu. De ce se îmbracă aşa în ultimul timp?

Oana Zăvoranu a şocat asistenţa, de-a lungul timpului, cu ţinutele pe care le-a purtat, comportamentul pe care l-a avut şi limbajul folosit. Însă, în ultimele două săptămâni, ea parcă a depăşit orice limită.

Deşi toată lumea se aştepta ca Oana să se mai liniştească odată cu moartea Mărioarei, se pare că lucrurile nu stau chiar aşa. Imediat după ce mama ei s-a stins din viaţă, vedeta a afirmat că acest lucru nu o sensibilizează şi că Mărioara a fost chemată în ceruri de cei doi taţi pe care Oana i-a avut. La câteva zile după deces, Oana s-a mai calmat şi a vorbit mai frumos despre mama ei, însă ţinutele purtate nu au părut deloc a fi de doliu.

La priveghiul Mărioarei, Oana Zăvoranu a fost îmbrăcată ca şi cum ar fi plecat la club, după cum notează cei de la România TV.

Mai mult decât atât, cei de la Click notează că, la doar trei zile după ce Mărioara Zăvoranu a fost înmormântată, Oana a apărut într-o emisiune TV îmbrăcată într-o salopetă de blugi şi cu un decolteu uriaş.



Şi săptămâna trecută, înainte ca mama ei să moară, Oana Zăvoranu a avut numai apariţii şocante la WOWbiz, acolo unde a vorbit despre scandalul în care se afla cu Mărioara. Din cauza ţinutelor pe care le-a purtat, Oana Zăvoranu a fost pusă la zid de Iulia Albu.

„Ţinuta este una vulgară, de maxim prost gust, inacceptabilă, intolerabilă, care, în lipsa purtătoarei, ar fi demnă de a fi expusă cel mult în vitrina unui sex shop. Cu toate acestea, nici chiar Oana Zăvoranu nu poate marca un rezultat pozitiv cu această ţinută, chiar dacă ne menţinem totuşi într-o zonă de siguranţă“, a spus Iulia Albu pe 14 aprilie, după prima apariţie a Oanei.
24 Aprilie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mary pe 9 Mai 2015, 19:29
    xaxax

    vai de capul tau ..

    0
    0

  • kiki pe 24 Apr 2015, 07:34
    nici o surpriza...

    Bineinteles ca atractia pt zdranganele scumpe, prostul gust si mandria de a spune cat costa,sunt atributele etniei rrome...de care nu poate scapa,oricat ar vrea.Vulgaritatea si indecenta denota disperarea varstei,ar vrea sa fie considerata vreo pustoaica frumoasa si desteapta..E doar o dezaxata ratata.

    12
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod