FOTO. Ţinutele vulgare ale Oanei Zăvoranu. De ce se îmbracă aşa în ultimul timp?



Şi pe 16 aprilie, Oana Zăvoranu a ironizat-o din nou pe Iulia Albu şi a mers la Kanal D cu o instalaţie de pom înfiptă în păr şi cu hârtie înfăşurată pe cap. Mai mult decât atât, ea a purtat o rochie lungă din material croşetat, prin care se putea observa că vedeta nu poartă sutien. „Am sfârcurile la vedere. Dar am chiloți. Sutien, în schimb, nu am“, a spus Oana Zăvoranu, care a fost provocată de Iulia Albu să renunţe şi la chiloţi. Oana s-a conformat, a mers în culise, şi-a scos chiloţii şi a revenit în platou fără lenjerie intimă.



La doar câteva ore după această apariţie a Oanei Zăvoranu, vedeta era anunţată că mama ei a încetat din viaţă, după ce timp de trei luni a fost sub tratament în spital.

24 Aprilie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mary pe 9 Mai 2015, 19:29
    xaxax

    vai de capul tau ..

    0
    0

  • kiki pe 24 Apr 2015, 07:34
    nici o surpriza...

    Bineinteles ca atractia pt zdranganele scumpe, prostul gust si mandria de a spune cat costa,sunt atributele etniei rrome...de care nu poate scapa,oricat ar vrea.Vulgaritatea si indecenta denota disperarea varstei,ar vrea sa fie considerata vreo pustoaica frumoasa si desteapta..E doar o dezaxata ratata.

    12
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod