Fosta soție a lui Michael Douglas a făcut-o cu ou și cu oțet pe Catherine Zeta-Jones

Fosta soţie a lui Michael Douglas n-a ratat ocazia de a plăti nişte "poliţe"


Diandra a dezvăluit că ea și fiul său, Cameron, în vârstă de 35 de ani, aflat în închisoare, se roagă câte 15 minute pentru libertatea lui, în fiecare noapte, în același timp.

19ani avea Diandra când s-a căsătorit cu Michael Douglas
Atât Diandra, cât și Michael au vorbit despre susținerea pe care i-o acordă fiului lor, condamnat în 2010 la nouă ani și jumătate de închisoare pentru că a vândut metamfetamină și pentru posesie de heroină.

Diandra a declarat că acum îl poate vizita în fiecare weekend după ce acesta a fost scos de la izolare, măsură impusă pentru că el a încălcat de mai multe ori regulamentul, fiind la un pas de dublarea pedepsei, dar şi pentru că a ieşit pozitiv la un test antidrog efectuat în penitenciar.
Din această cauză, el nu va fi propus pentru eliberare înainte de 2018.

Toate aceste lucruri o macină pe Diandra, care susţine că pedeapsa e prea mare pentru fiul său. "Să bagi un dependent de droguri în închisoare e ca şi cum ai încuia un diabetic într-un magazin de dulciuri, fără tratament", a explicat ea. "E oribil că cineva cu bani şi celebru poate primi o asemenea pedeapsă", a mai spus fosta soţie a lui Michael Douglas în interviul publicat de ziarul spaniol El Mundo.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod