Fosta soție a lui Michael Douglas a făcut-o cu ou și cu oțet pe Catherine Zeta-Jones

Diandra Douglas e supărată pentru că cei doi actori au vândut presei mai multe poze de pe vremea când ea era căsătorită cu starul american.

După 23 ani în care au trăit împreună, ca soț și soție, între Diandra și Michael Douglas n-a mai rămas mare lucru. Doar o casă de lux, în Marbella, pe care încă o împart, mai degrabă pentru că ea nu vrea să plece de acolo în ruptul capului, numai ca să n-o vadă pe Zeta-Jones punând piciorul acolo.

Ştiam că o să am probleme. N-am nimic cu ea, de fapt ţin mult la prima soţie. Dar ar fi trebuit să divorţăm după opt sau zece aniMichael Douglas
Acum Diandra e furioasă pe cea care a înlocuit-o.
Într-un interviu recent, ea i-a acuzat pe Douglas și pe Zeta-Jones că au vândut unei reviste niște poze de pe vremea când era măritată cu Michael, inclusiv fotografii de la nunta lor.

Întrebată dacă e adevărat ce se zvonește, și anume că Zeta-Jones ar dori să cumpere partea sa din vila spaniolă, Diandra "a luat foc", dând un răspuns usturător, cu subînțeles la adresa actriței: "Nu-i adevărat. Uneori, oamenii spun niște lucruri fără să aibă nicio dovadă.
De ce ar vrea cineva care nu vorbește spaniola ori dialectul din Mallorca sau care habar n-are despre această cultură să aibă o casă aici? Nici măcar nu dă pe aici"
, a spus ea.

Întrebată de ce ea e văzută mai rar în Spania decât starurile de la Hollywood, fosta soție a lui Michael Douglas a spus că nu vrea să fie vizibilă. "Eu n-am vândut niciodată poze sau n-am scos bani din orice, ba am dat și donat. Sunt mândră să pot spune că nu mi-am transformat viața într-o afacere.
Prea multă expunere publică îi afectează pe copii"
, a explicat ea, făcând o nouă aluzie la Michael și Katherine.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod