Fosta menajeră a lui Michael Jackson, mărturie teribilă despre megastar: „A fost un pedofil“

Fosta menajeră a lui Michael Jackson susține că a văzut multe și e convinsă că acesta era pedofil

 

McManus și alți angajați au încercat în 1994 să-i ceară despăgubiri lui Michael pentru tratamentul la care au fost supuși. Melanie Bagnall, Kassim Abdool, Ralph Chacon, McManus și Sandy Domz susțin că au fost hărțuiți și amenințați de gărzile de corp ale cântărețului, apoi au fost concediați sau forțați să-și dea demisia în 1994. În depozițiile lor, McManus și Chacon au amintit despre agresiunile sexuale asupra minorilor comise de Michael. Menajera a fost chemată în calitate de martor al acuzării la procesul din 2005, scrie Daily Mail.

Femeia crede că starul și-a permis să comită abuzurile atâția ani pentru că instituise un regim de teamă și de intimidare asupra angajaților.

Ea spune că echipa de securitate i-a amenințat cu moartea pe angajați, obligându-i să păstreze tăcerea cu privire la tot ce au văzut și auzit la începutul anilor '90. Inclusiv Michael și-a amenințat angajații. "Îl știam pe Michael foarte, foarte bine, și mi s-a spus să nu spun ce știu, iar asta m-a îngrijorat. Am fost amenințată de Michael când am intrat în dormitorul lui și-mi era deja frică, mă temeam pentru familia mea. În momentul acela, mă gândeam la viața mea și la familia mea; putea să mi se întâmple ceva", a explicat menajera de ce nu a vorbit timp de mai mulți ani.

"Bodyguarzii lui Michael mi-au zis că pot să angajeze oricând un ucigaș ca să-mi facă felul sau să pună pe cineva să-mi taie gâtul și nimeni n-o să-mi găsească corpul.
Așa că da, eram foarte îngrijorată, mă temeam pentru viața mea"
, a continuat ea. "Nimeni nu știa ce erau bodyguarzii ăia, toată lumea se temea de ei (...). Erau ciudați și te speriau", a mai spus femeia.

McManus a mai povestit că Michael a chemat-o odată la el acasă, de Ziua Mamei, în 1993, când presiunea asupra lui din dosarul Jordan Chandler creștea asupra lui. "M-a chemat la el și mi-a zis că vrea să mă întrebe ceva, iar eu i-am zis: <<Sigur, spune>>. Și m-a întrebat: <<Ce știi?>>. <<Cum adică?>>, am răspuns. <<Michael, nu știu ce vrei să-ți spun>>. Cred că știa că sunt pe urmele lui și voia să știe dacă sunt atât de proastă să-i spun. Își făcea griji despre ce urma să facă după ce acuzațiile se înmulțeau.
Voia să vadă cât de loială îi sunt. Michael era un manipulator și-mi era teamă de el. Mi-am impus să nu pun întrebări"
, a povestit fosta lui angajată.

McManus crede că averea lui Michael, estimată atunci la 250 de milioane de dolari, îl făcea să se simtă intangibil. Jackson cheltuia milioane pe avocați de top și l-a angajat pe celebrul detectiv privat Anthony Pellicano ca să-i protejeze imaginea și să murdărească numele oricui îl acuza. "Cred că oricine intra în contact cu el era distrus și avea de suferit, fiindcă ceva nu era în regulă cu el. Era pedofil", a spus clar menajera.

Din perspectiva faptului că Michael nu se mai poate apăra, tot ce spune femeia acum trebuie pus sub semnul întrebării până la apariția unor probe clare. Dar ea este mulțumită că și-a făcut datoria de a spune ce știa.
De ce abia acum, la atâția ani de la moartea artistului, este greu de înțeles.

McManus crede că dacă s-ar fi aflat mai din timp despre faptele lui, Michael ar fi avut alt destin. Dar această schimbare a depins și de ea. "Sunt fericită că lumea își pune acum întrebări despre Michael, însă tot vor fi unii care nu vor crede. Sper ca lumea să renunțe la orbire și să înțeleagă că era un om. Oamenii au dorințe. Mi-aș dori ca mai mulți oameni să vorbească, pentru că poate azi Michael ar fi fost în viață dacă l-ar fi băgat la închisoare. Poate că lucrurile ar fi decurs altfel", a încheiat fosta angajată a regelui muzicii pop.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ella pe 5 Mar 2019, 12:10
    LUCY nu vezi adevarul nici acum

    LUCY ce mai conteaza pana sau dupa moarte, important este adevarul, fana indobitocita decat de stralucirea vesmintelor, nici voce nu avea pedofilul tau preferat Michael Jackson

    0
    0

  • LUCY pe 10 Feb 2019, 10:13
    MICHAEL

    ce ma enerveaza leprele astea care dupa ce dispar din lumea asta starurile.incep sa-i vorbeasca de rau,femeia asta tot ce face,pt bani face,sa o invite pe la televiziuni,la reviste.e o mare lepra.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod