Flagrant amoros: Dakota Johnson şi Chris Martin, pozaţi pentru prima oară împreună

Dakota Johnson şi Chris Martin sunt împreună din octombrie anul trecut. Ei au fost fotografiaţi pentru prima oară împreună


O sursă citată de Us Weekly a spus că Dakota şi Chris sunt împreună, fără îndoială. "Se cunoşteau destul de bine şi se simt foarte bine unul lângă celălalt. Chris îi trimite Dakotei muzica lui pentru a-i cere opinia. E mai mult decât o aventură", a spus persoana care şi-a păstrat anonimatul.

O altă sursă, citată de astă dată de Entertainment Tonight, a spus că cei doi îşi petrec nopţile împreună în casa lui Chris, iar amicii muzicianului o adoră deja pe Dakota: "Prietenii lui o iubesc şi văd cât de fericit îl face ea."

În martie 2014, Chris Martin și Gwyneth Paltrow luau prin surprindere pe toată lumea, anunțând că se despart, după o căsnicie de zece ani.

De atunci, cei doi au păstrat o relație apropiată, dar au continuat demersurile pentru oficializarea separării şi au depus actele de divorţ în aprilie 2015. Divorţul lor a fost pronunțat în mai 2016. Ei au împreună doi copii, Apple, în vârstă de 13 ani, și Moses, de 11 ani.

De atunci, presa internaţională a scris că rockerul britanic a avut o relaţie cu actriţa Jennifer Lawrence, iar Gwyneth Paltrow, o relaţie cu Brad Falchuk, unul dintre creatorii serialului "Glee", cu care s-a şi logodit.

Dakota Johnson s-a despărţit în 2016 de interpretul britanic de rock Matthew Hitt, după o relaţie de doi ani.
Actriţa şi modelul american este fiica renumiţilor actori Fiica actorilor Melanie Griffith şi Don Johnson. Ea s-a remarcat în filmul de acţiune cu accente comice "21 Jump Street - O adresă de pomină" (2012) şi în comedia romantică "Te mai măriţi cu mine?/ The Five-Year Engagement" (2012), devenind vedeta trilogiei erotice "Fifty Shades", ecranizarea volumului pentru adulţi care a ajuns cel mai rapid la pragul de 1 milion de exemplare vândute în format paperback.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod