7 greșeli pe care le fac persoanele enervante pe rețelele de socializare

7 greșeli pe care le fac persoanele enervante pe rețelele de socializare

Ți s-a întâmplat să te enerveze postările unor prieteni de pe rețelele de socializare, dar fără să realizezi de ce anume?
Motivul este simplu. Există unele reguli de etichetă care ar trebui respectate chiar și pe rețelele de socializare. Iată câteva dintre greșelile pe care o persoană le face și îi enervează pe ceilalți, potrivit brightside.me:

Postează lucruri foarte plictisitoare

Dacă postezi lucruri de care poate doar mama ta este interesată (sau nici măcar ea), este de înțeles de ce oamenii ar putea fi enervați de activitatea ta pe rețelele de socializare. De exemplu, nu este cazul să anunți pe pagina ta de Facebook că plouă sau ninge. Toate lumea din orașul tău poate observa asta... De asemenea, nimănui nu-i pasă ce tip de cafea ai băut dimineață sau ce mănânci la cină.

Transmit mesaje misterioase

O altă metodă prin care unele persoane devin enervante pe rețelele de socializare este aceea de a posta mesaje pline de mister și fără niciun înțeles. De exemplu: "Am fost atât de aproape de a-mi îndeplini visul, dar Universul a spus 'Nu'".
Pentru ca cineva să afle la ce anume te referi este nevoit să întrebe, ceea ce înseamnă că nu vrei altceva decât să primești atenție.

Fac publice detalii personale

Probabil că ai observat mesaje de genul "Ana, ne-am distrat de minune aseară! Super petrecere!". O persoană care pune astfel de postări poate că vrea să pară sociabilă și să demonstreze că are mulți prieteni. Dar de ce să transmiți public un mesaj, când îl poți spune în privat? Că doar pentru asta s-au inventat chat-urile.

Postează o serie de fotografii identice

Ai adoptat o pisică și ai umplut deja toate paginile de socializare cu fotografiile ei? Sau ai reușit să slăbești și îți faci fotografii din toate unghiurile pentru a le împărtăși cu prietenii? Oricât de entuziasmat ai fi, nu este deloc o idee bună să postezi la nesfârșit imagini din aceeași serie. Sunt foarte enervante, iar oamenii în mod sigur le vor ignora.

Se laudă

Nu este o rușine să te mândrești cu realizările tale, dar așa cum probabil ai auzit deja, "lauda de sine nu miroase a bine". Oamenii detestă postările celor care se laudă exagerat de mult pe rețelele de socializare.

Se laudă voalat

Atunci când te lauzi direct și arăți pe rețelele de socializare cât de grozav ești, mai poate fi trecut cu vederea uneori. Dar cei care se laudă oarecum ascuns și vor să pară ca și cum ar vrea să pună o întrebare inocentă sau să se plângă de anumite detalii sunt deosebit de enervanți.
De exemplu: "Am probat toate hainele din magazin! Nimic nu mi se potrivește. E dificil să-ți găsești haine când ai sânii mari și talia subțire!" sau "Unde îmi recomandați să merg în vacanță vara aceasta? Nu contează cât costă". Toată lumea știe care este motivul pentru care unele persoane postează astfel de lucruri.

Postează prea multe glume sau citate

Glumele și citatele interesante se răspândesc rapid pe internet. Astfel că cei mai mulți dintre prietenii tăi le-au văzut deja, iar altora nici nu le pasă de ele. De aceea, este enervant să ai în lista de prieteni o persoană care postează o mulțime de citate și de bancuri, zi de zi.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod