Fără machiaj, fără glamour: Miranda, din "Totul despre sex", a îmbătrânit

Cynthia Nixon (49 de ani) a ieşit nearanjată prin Manhattan. Actriţa e departe de look-ul fresh pe care îl avea în serialul care a făcut-o celebră.

Avocata cinică din "Sex And The City" care cutreiera în lung şi-n lat New York-ul, îmbrăcată în ţinute care-i dădeau forţă, s-a transformat într-o femeie normală. Astăzi, cea care a interpretat cu talent îndrăgitul personaj arată cu totul altfel.

Într-o ţinută obişnuită şi fără machiaj, Cynthia Nixon a ieşit marţi prin Manhattan. Actriţa părea o femeie obişnuită, nicidecum o vedetă, iar faptul că nu era deloc aranjată sporea impresia că îşi arată pe faţă cei 49 de ani.

Un singur lucru mai are în comun cu Miranda Hobbes - părul scurt, remarcă Daily Mail.

Altădată elegantă şi strălucitoare pe covorul roşu, ea a ieşit pe stradă purtând o pereche de pantaloni largi bleumarin, o bluză bej şi balerini, în timp ce se ducea să-şi ia fiul de la şcoală.

În mai 2012, Cynthia Nixon s-a căsătorit cu partenera ei de viaţă Christine Marinoni. Cele două au un băieţel, Max Ellington Nixon-Marinoni, născut de Christine Marinoni în februarie 2011.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ade pe 2 Oct 2015, 01:22
    Miranda (Cynthia Nixon)

    Asa este! Gandesc la fel ca si Mihaela Marin! Am vazut si revazut de 4 ori "Totul despre sex" interesant si "rupt"din viata de zi cu zi...o relatie de prietenie asa de perfecta si frumoasa intre 4 femei.Le-am admirat pe toate cu puterea lor de a trece peste esecurile vietii.Dar sa revin la Miranda care este o femeie normala,avand o vestimentatie normala,lejera.Arata super,se mentine super...ce este rau in...cum arata?!Cynthia Nixon este un bun exemplu cum ar trebui sa fie si femeile romance (actrite,cantarete etc) care nu stiu cum sa mai iasa in evidenta : siliconate peste tot,unghii si gene false,extensii,cat mai sumar imbracate etc...adevarate femei gonflabile

    2
    0

  • mihaela marin pe 1 Oct 2015, 10:18
    lookul mirandei

    foarte bine, nu e nicio noutate in faptul ca a imbatranit, surprinzatoare ar fi fost stirea ca nu imbatraneste. Mi se pare o femeie normala care accepta evolutia normala a vietii spre deosebire de alte nefericite care se opun din rasputeri acestui proces natural.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod