Fără machiaj, fără glamour: Miranda, din "Totul despre sex", a îmbătrânit

Vedeta din "Totul despre sex" nu mai are look-ul cu care a cucerit milioane de fani


Cynthia Nixon mai are doi copii - Samantha, în vârstă de 16 ani, şi Charles Ezekiel, în vârstă de 10 ani - cu fostul său iubit, Danny Mozes, un profesor de limba engleză cu care a avut o relaţie din 1988 până în 2003.

Actriţa a debutat în cinema la 12 ani, printre filmele de la începutul carierei fiind " Little Darlings" (1980), "Prince of the City " (1981), "Amadeus", de Milos Forman (1984) sau "O.C.

and Stiggs" de Robert Altman (1985).

Rolul care i-a adus celebritatea este cel al Mirandei Hobbs din serialul "Totul despre sex", care a devenit un fenomen mondial. Cynthia Nixon a jucat rolul Mirandei între 1998 şi 2004 în serialul TV. După succesul înregistrat de serial, producătorii au decis să lanseze două filme de lungmetraj care să continue poveştile celor patru protagoniste, notează Mediafax.

Rolul care i-a adus celebritatea este cel al Mirandei Hobbs din serialul "Totul despre sex", care a devenit un fenomen mondial.


Actriţa a jucat în filmul "A Quiet Passion", inspirat de viaţa şi cariera poetei americane Emily Dickinson, care se află în post-producţie. Regizorul britanic Terence Davies a declarat că a scris scenariul pentru acest film gândindu-se la Cynthia Nixon.


Foto: Daily Mail

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ade pe 2 Oct 2015, 01:22
    Miranda (Cynthia Nixon)

    Asa este! Gandesc la fel ca si Mihaela Marin! Am vazut si revazut de 4 ori "Totul despre sex" interesant si "rupt"din viata de zi cu zi...o relatie de prietenie asa de perfecta si frumoasa intre 4 femei.Le-am admirat pe toate cu puterea lor de a trece peste esecurile vietii.Dar sa revin la Miranda care este o femeie normala,avand o vestimentatie normala,lejera.Arata super,se mentine super...ce este rau in...cum arata?!Cynthia Nixon este un bun exemplu cum ar trebui sa fie si femeile romance (actrite,cantarete etc) care nu stiu cum sa mai iasa in evidenta : siliconate peste tot,unghii si gene false,extensii,cat mai sumar imbracate etc...adevarate femei gonflabile

    2
    0

  • mihaela marin pe 1 Oct 2015, 10:18
    lookul mirandei

    foarte bine, nu e nicio noutate in faptul ca a imbatranit, surprinzatoare ar fi fost stirea ca nu imbatraneste. Mi se pare o femeie normala care accepta evolutia normala a vietii spre deosebire de alte nefericite care se opun din rasputeri acestui proces natural.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod