Fără machiaj. Cameron Diaz nu mai are nimic de ascuns la 43 de ani

Cameron Diaz, pe coperta primei sale cărți


Actrița s-a căsătorit cu rockerul Benji Madden în ianuarie 2015. Aactriţa, care anterior a declarat că nu a fost construită să fie mamă, şi-a schimbat părerea după ce s-a căsătorit şi, în prezent, plănuieşte să îşi schimbe stilul de viaţă şi să se pregătească să îşi întemeieze cu adevărat o familie în viitorul apropiat. "Va lua lucrurile pe măsură ce acestea se desfăşoară. Dar să nu fiţi surprinşi dacă veţi vedea că se va calma un pic şi se va pregăti pentru a fi în cea mai bună formă pentru o posibilă sarcină", a declarat o sursă apropiată cuplului, citată de contactmusic.com.

În 2014, Cameron Diaz declara că viaţa fără copii este mult mai uşoară, dar a subliniat că decizia de a nu-şi întemeia o familie nu a fost "una simplă".

"Cu un copil trebuie să stai toată ziua, în fiecare zi timp de 18 ani. Ideea de a nu avea un copil a făcut lucrurile mai uşoare, dar asta nu înseamnă că a fost o decizie simplă", a spus ea. "Îmi place să protejez oamenii, dar nu am fost construită să fiu mamă. (...) Nu înseamnă că viaţa uneori nu îţi oferă momente grele", a adăugat actrița.

Cameron Diaz a jucat mai ales în comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie".
Cameron Diaz a mai putut fi văzută în filmele "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise, precum şi în "Profă rea, dar buuună/ Bad Teacher" (2011). Cel mai recent film în care a jucat este comedia "The Other Woman/ Cealaltă femeie", regizată de Nick Cassavetes, alături de Leslie Mann şi Kate Upton, care a avut premiera în România pe 9 mai.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod