Fanii sunt furioși: Adele a anunțat plângând că anulează toate concertele din Las Vegas, cu 24 de ore înaintea primului concert

Fanii lui Adele sunt furioși după ce artista a anunțat printr-un video postat pe Instagram că toate concertele sale din Las Vegas sunt anulate. Nemulțumirea fanilor vine din faptul că artista britanică a făcut anunțul cu 24 de ore înaintea primului concert, mulți dintre ei fiind deja în avion sau în drum spre Las Vegas.

Cei care și-au cumpărat bilete au zburat către orașul din Nevada, Statele Unite, din diferite zone ale Americii, precum și din Canada, Mexic și Europa.

Adele a făcut anunțul printr-un video pe Instagram în care le spune plângând fanilor săi că toate concertele sunt anulate.


„Sunt foarte supărată și rușinată.
Am încercat tot ce s-a putut să organizăm totul la timp și să fie suficient de bun pentru voi. Am fost absolut distruși de întârzierile de livrare și de Covid. Jumătate din echipa mea este bolnavă de Covid și a fost imposibil să finalizăm pregătirile pentru show. Îmi pare rău că anunț în ultimul moment. Suntem treji de 30 de ore încercând să găsim o soluție și nu mai avem timp. Sunt foarte supărată și rușinată. Îmi pare rău pentru toți cei care au călătorit ca să ajungă la spectacol. Îmi pare foarte, foarte rău”, a spus cântăreața britanică.

Mulți dintre followerii de pe rețeaua de socializare pun la îndoială motivele invocate de vedetă pentru anularea concertelor și nu cred că întârzierile de livrare și pandemia de Covid ar putea să o determine să anuleze concertele în miez de noapte.
Unii dintre fani s-au declarat îngrijorați de starea vedetei după ce au observat că artista are o vânătaie pe încheietura mâinii stângi.

„Sunt furioasă că Adele a așteptat până în ultima clipă să facă acest anunț. Îmi imaginez că este ceva ce niciun artist nu își dorește să facă, dar ar fi știut de ieri că show-ul nu va fi gata până mâine”, a declarat Gillian Rowland-Kain, una dintre fanele sale, care a luat avionul din New York spre Las Vegas înainte de a afla despre anularea concertului.

Thomas Wright, care a zburat împreună cu un prieten din South Carolina până în Las Vegas, a declarat pentru Daily Mail că a cheltuit 445 de dolari pe fiecare bilet la concert, 1600 de dolari pentru biletele de avion și 100 de dolari pentru testele Covid.

„Știu că nu îmi voi putea lua liber de la muncă pentru a mă întoarce, știu că nu îmi voi permite să mă întorc”, a declarat el.

Fanii vedetei care sunt deja în Las Vegas îi cer să cânte oricum, spunând că nu le pasă de luminile strălucitoare și atmosfera de spectacol și că ar fi fericiți dacă artista ar susține un concert „pe o bancă, în parc”.
Unii dintre ei au spus că vor merge, totuși, la Caesars Palace, la ora opt seara, în speranța că artista își va face apariția, deși aceasta se află la locuința sa din Los Angeles.

Pentru concertele programate în Las Vegas, biletele au prețuri care variază între 85 și 12000 de dolari, iar pe piața neagră ajung la prețuri de 30.000 de dolari. Cele mai multe hoteluri și companii aeriene oferă anulare gratuită cu 48 de ore înainte, ceea ce înseamnă că mulți dintre fani nu își pot recupera banii și nu pot reveni la data când concertele vor fi reprogramate.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
21 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod