Fabuloasă la 51 de ani: Elle Macpherson arată uimitor în costum de baie!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Martie 2015
Supermodelul a pozat pentru revista Harper's Bazaar pe o plajă din Bahamas. Imaginea spune tot.

Un studiu recent arată că femeile încep să se simtă invizibile la vârsta de 50 de ani, dar supermodelul Elle Macpherson contrazice total această teorie, notează cotidianul britanic Daily Mail. Pare imposibil, dar vedeta, supranumită "The Body" va împlini 51 de ani la sfârșitul lunii martie. Imposibil pentru că, la cum arată, ai putea să juri că are până în 30 de ani.

Frumusețea la orice vârstă, ăsta e un clișeu plictisitor, frumusețea nu este rezervată doar tinerețiiElle Macpherson
Macpherson a pozat în costum de baie pentru ediția australiană a revistei Harper's Bazaar.
Pe o plajă din Bahamas, într-un decor colorat de turcoazul oceanului, corpul zvelt și perfect întreținut al fotomodelului iese în evidență în costumul de baie sexy, din două piese.

Elle a publicat imaginea pe contul său de Twitter, iar fotografia a fost preluată imediat de presa internațională.


Ea arată la fel de bine și într-o altă poză, surprinsă din spate: îmbrăcată cu jeanși, cu o sticlă goală în mână, Elle pare o tânără hippie care se bucură de frumusețea răsăritului.

Cele două imagini fac parte dintr-o campanie de promovare a unui supliment alimentar, The Super Elixir, un produs bio alcalin care oferă un plus de vitalitate și care se bucură de mare succes în rândul vedetelor, scrie Daily Mail.

Elle Macpherson este recunoscută pentru stilul său de viață sănătos.
Într-un interviu publicat în 2014 de revista Ocean Drive, ea a dezvăluit că în urmă cu zece ani a decis că trebuie să-și curețe organismul. "N-am simțit nicio presiune când am făcut 50 de ani, poate pentru că am început demult să mă pregătesc pentru această etapă a vieții mele. La 40 de ani, am decis să mă concentrez pe sănătate și pe relaxare.
Am încetat să mai beau și să iau pastile, nici măcar o aspirină, și am căutat să-mi curăț organismul"
, a spus ea.  

"Când am împlinit 50 de ani, n-am simțit nicio problemă fizică și nici n-am avut un șoc emoțional. N-a fost ca și cum <<Of, Doamne, era mai bine înainte>>, a fost mai degrabă ca și cum aș fi renăscut", a adăugat vedeta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod