Fabrica de piţipoance: Top 6 tâmpenii făcute de vedete

Lumea mondenă a României este umplută până la refuz de domniţe care, deşi nu au făcut mai nimic ca să ajungă aici, se află în permanenţă pe prima pagină a ziarelor. Aflăm de aici că s-au mai combinat cu cine ştie ce bogătaş care le sponsorizează şi le plăteşte leasing-ul sau ratele la casă, dacă nu cumva le-a achiziţionat cu banii jos, aflăm de pe unde şi-au mai luat ultimul model de Vuitton şi dacă nu cumva este fals, dar aflăm şi ce gafe monumentale au mai făcute, prostioare care, cu siguranţă, le vor plasa în istoria showbizz-ului autohton.

Despre aceste, aşa zise bile negre, vom discuta astăzi, alegându-le, bineîneţeles, pe cele mai... grele din lista interminabilă pe care divele de astăzi ne-o pun la dispoziţie.
1 din 7

1. Monica Columbeanu a câştigat copilul şi apoi a fugit

După o luptă pe viaţă şi pe moarte cu fostul ei soţ, după declaraţii scandaloase de ambele părţi, după o intrare cu executorul judecătoresc la reşedinţa de la Izvorani şi după o ieşire triumfătoare din curtea vilei cu fetiţa în braţe, Monica Columbeanu face o gafă de zile mari - pleacă în America şi-şi lasă copilul în grija unei prietene.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • george_alex86 pe 10 Oct 2011, 22:47
    femeile te pot face milionar...numai daca esti miliardar

    Panarame dornice de publicitate.

    3
    0

  • carmen2010 pe 27 Iun 2011, 14:24
    toape

    Nu le mai numiti vedete pe femeile acestea, pentru ca jigniti adevaratele vedete.E o impresie falsa ca lumea le place , nu e adevarat, dar probabil adevaratele vedete nu se preteaza la anumite lucruri ( la care de altfel nu s-ar preta nici o femeie care se respecta),si cum si in media au ajuns multe persoane de calitate indoielnica, nu sunt in stare sa scrie un articol despre o persoana care intradevar a facut ceva in viata.

    17
    0

  • sorell pe 27 Iun 2011, 13:03
    pitipoance

    romanii le adora...altfel n-ar avea atata succes

    9
    5

  • nadya_dark pe 27 Iun 2011, 08:00
    Monica C

    Minte de pitipoanca..sau mai bine zis..banii vorbesc

    14
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod