EXCLUSIV Trupa RedBlonde: „Clipul «LeeChi» vorbeste despre circuitul banilor in natura“

La sfarsitul lunii iulie, Madalina Petre si Alina Chinie, cele doua fete de la RedBlonde, au lansat videoclipul melodiei „LeeChi“, in regia fratilor Richard si Claudiu Stan de la Vision Production.

Acum, la cateva saptamani de la lansare, cele doua tinere ne-au raspuns la cateva intrebari legate de cariera lor si de viata lor.

eva.ro: Ati lansat recent un videoclip. Care este povestea din spatele acestuia?

Madalina Petre: Povestea este una foarte simpla si am vazut de curand un comentariu pe YouTube de la cineva care a inteles mesajul piesei: "ce iei pe mere, se duce pe pere". Ideea este ca, sub orice forma, fiecare dintre noi lichideaza lei pe lucrurile necesare, iar unii dintre noi lichideaza lei
pe "prostioare": o masina scumpa, haine de firma, case impunatoare.

Finalul este acelasi pentru toti: asa cum ii iei, asa ii si dai, este circuitul banilor in natura!

Alina Chinie: Este a nu stiu cata oara cand raspund la intrebarea asta.

(rade) Clipul vorbeste despre circuitul banilor in natura, in rest, va las pe voi sa observati detaliile.

Cum va intelegeti voi in afara scenei? Petreceti mult timp impreuna?

Madalina Petre: Petrecem majoritatea timpului impreuna pentru ca de aproape 10 ani suntem impreuna sub toate aspectele: prietene, colege, surori etc.

Cred ca singurele locuri in care nu mergem impreuna sunt vacantele, pentru ca, fiind foarte diferite, nu ne place acelasi gen de destinatie sau modalitate de distractie, dar in rest, viata noastra este una comuna: RedBlonde, emisiunea " La Maruta", concerte, repetitii si lista poate continua.

Alina Chinie: Ne intelegem de minune.
Ne completam, ne temperam una pe cealalta. Consider ca suntem un cuplu perfect. Si cu bune si cu rele.

Madalina, esti pasionata de management si ai o agentie de organizari de evenimente. Esti o sefa exigenta?

Sunt pasionata de management pentru ca, initial, a fost o necesitate si incet a devenit o obisnuita. Nu ajunge sa fii doar talentat si sa muncesti: iti trebuie o oarecare strategie sa te impui pe piata muzicala din Romania, iar acesta este un lucru destul de greu de realizat. Dar am avut acest noroc sa imi placa sa fac asta: este mult de alergat, este destul de dificil sa lucrezi cu oamenii, este complicat de a aduce 7 oameni in acelasi timp intr-un loc pentru ca trupa noastra atatia membri
are.
(rade)

Pe masura ce apar rezultatele nu ai cum sa nu te bucuri pentru ceea ce ai realizat. Plus ca nu am facut totul singura, m-au ajutat cei de langa mine, acum se ocupa de acest lucru casa noastra de discuri Mango Records, dar da, sunt o "sefa" exigenta. Imi place sa fie totul pus la punct si sa fie ireprosabil.

Agentia de organizari evenimente o detin impreuna cu familia mea iar acolo mama este "sefa". Cred ca e genetica treaba asta cu "sefia". (rade)

Prietenii iti aduc mereu magneti din concediile lor. Cate astfel de cadouri ai primit pana acum?

Magnetii sunt pasiunea mea! Nu sunt singura din industrie care are aceasta pasiune, dar la mine este cu atat mai speciala incat toti magnetii pe care ii detin sunt adusi de prieteni, nu cumparati de mine!

Daca vrea vreodata cineva sa vada unde au facut concediile Andra si Catalin, Mandinga, Alina, colegii mei de la emisiunea "La Maruta", Mihai Gruia, Sorin Brotnei, colegii din trupa RedBlonde etc se poate uita linistit la mine pe frigider!

Nu i-am numarat niciodata, dar cred ca am vreo 250 de bucati diferite.

12 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod