EXCLUSIV Trupa RedBlonde: „Clipul «LeeChi» vorbeste despre circuitul banilor in natura“



Alina, de unde ti-a venit aceasta pasiune pentru moda?

Nu stiu cat de multa lume stie, dar eu ma incalt si ma imbrac de la copii. Din doua motive: sunt mica si la copii gasesti de multe ori lucruri mai frumoase ca la adulti. In concluzie, am decis sa imbin puerilul si fashion-ul si a iesit colectia Sins x Ivy (sins with ivy).

In septembrie, exact la inceput, toate hainele vor fi puse in vanzare. Am muncit mult la aceasta colectie, m-am lovit de foarte multe piedici, dar cand veti vedea hainele, o sa stiti ca a meritat.

Pe langa moda, o alta pasiune de-a ta este gatitul.

Cand ai gatit prima oara si pentru cine? Care a fost cel mai dificil preparat pe care l-ai facut?

Prima data am gatit pentru familie si cred ca aveam in jur de 14 ani. Gatesc cu dragoste pentru cei dragi si d-asta iese mancarea mereu buna.

Cel mai dificil preparat de pana acum? Nu mai tin minte. Jur! (rade)

Ce planuri aveti pentru cea de-a doua parte a acestui an, atat din punct de vedere profesional, cat si personal?

Madalina Petre: Planurile profesionale le stie toata lumea: din toamna incepe un nou sezon al emisiunii "La Maruta" cu forte proaspete, decor nou, RedBlonde continua activitatea pe care o are deja, concerte, repetitii, iar personal imi doresc sa fie sanatate si liniste!

Alina Chinie: Pe plan personal nu am niciun plan.
Profesional in schimb, sper sa imi lansez cu bine colectia, sa am premiera la piesa de teatru "Closer" in care joc alaturi de Krem, sa cant mult si... personal, sa ma distrez in orice circumstanta.

12 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod