EXCLUSIV Ligia: „Nu exclud o nouă colaborare cu F. Charm“

În primăvara acestui an, Ligia şi F. Charm lansau melodia „30 de grade“, care a strâns, până în prezent, peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube.

După succesul înregistrat alături de F. Charm, Ligia a lansat, în această toamnă, melodia „Ultimul tren“, care a venit însoţită de un videoclip inedit şi care are peste 1 milion de vizualizări pe YouTube.

Recent, am stat de vorbă cu Ligia, care ne-a spus că noua ei piesă este o melodie în ale cărei versuri se regăseşte chiar ea.

eva.ro: Ai lansat, la sfârşitul lunii septembrie, melodia şi videoclipul „Ultimul tren“. Cum a fost la filmări?

Ligia: Au fost peste 24 de ore pline de energie, determinare, vibe pozitiv şi o echipă de nota 11, alături de care am făcut o treabă minunată.

Recunosc că au fost şi momente mai grele, iar aici mă refer la cadrele din clădirea părăsită, unde s-a filmat cu o oarecare teamă. Am avut însă noroc că nu s-a dărâmat tavanul pe noi!

Care este povestea din spatele piesei? Te regăseşti în versuri?

Noul meu single spune povestea unei fete care îi dă o mulţime de semnale de alarmă iubitului ei, prin care îi atrage atenţia că ceva nu merge bine şi îşi doreşte ca relaţia lor să fie ca la început.

Punctul forte al piesei (refrenul) surprinde momentul în care răbdarea ei a ajuns la limită: îşi face bagajele şi pleacă, cu părere de rău, deoarece persoana cu care vroia să-şi petreacă viaţa nu a fost în stare s-o asculte, a pierdut ultimul tren.

Da, vă spun sincer că sunt una dintre persoanele care se regăseşte în versurile piesei.



Crezi că ţi-a relansat cariera colaborarea cu F.

Charm?

Cariera mea este într-o continuă creştere încă de la nouă ani şi sper că aşa va fi mereu. Fiecare etapă din viaţă este extrem de importantă, iar eu merg pe premiza că mereu e loc de mai bine. Dacă munceşti mult şi eşti dedicat, nu ai cum să stagnezi, iar colaborarea cu F. Charm, de care sunt foarte mândră, a fost un mare pas înainte.

Te gândeşti să mai lansezi vreo melodie alături de el?

Momentan, atât eu, cât şi F. Charm suntem în promovare cu noile piese şi proiecte, dar facem parte din aceeaşi echipă, Lanoy Production, astfel încât suntem în acelaşi studio zi de zi şi lucrăm foarte bine împreună.
Aşa s-a creat şi piesa „30 de grade“, deci nu excludem o nouă colaborare.

Cum este Ligia în spatele camerei de filmat, în viaţa de zi cu zi?

În spatele camerei sunt o persoană foarte normală. Îmi place tot ce e normal, nu sunt adepta extravaganţelor.

Ce planuri ai pentru acest sfârşit de an?

Am pregătit o surpriză pentru voi, însă nu vreau să v-o dezvălui încă, pentru că se pierde din farmec. Tot ce pot să vă spun este că muncesc cu drag împreună cu noul meu band la show-ul pentru evenimentele pe care urmează să le avem.

21 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod