EXCLUSIV Ionuţ Iftimoaie: „Câştig destui bani pentru a avea grijă de familia mea“

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Ionuţ Iftimoaie a revenit pe micile ecrane, fostul sportiv acceptând rolul de asistent în emisiunea „Jumătatea mea ştie“, care este difuzată de Kanal D în fiecare sâmbătă, de la ora 21.00.

Iftimoaie este coleg de platou cu Cove şi cu Andreea Tonciu, iar după ce au oferit deja două maşini concurenţilor, în primele două ediţii ale emisiunii, simpaticele vedete se pregătesc din nou de casting. Astfel, cuplurile sunt aşteptate sâmbătă, 25 mai, în intervalul orar 11.00 – 19.00, în AFI Palace Cotroceni, la preselecţia pentru cea mai distractivă emisiune-concurs a momentului.

Cu această ocazie, Ionuţ Iftimoaie ne-a acordat un interviu în care a vorbit despre viaţa sa şi despre noul lui job de la Kanal D.

eva.ro: Cum ai ajuns în familia Kanal D şi care a fost cel mai important factor care a contat atunci când ai acceptat oferta?

Ionuţ Iftimoaie: În primul rând a fost „de vină“ dorinţa mea de a schimba profilul de special guest, mi-am dorit mult să fiu mult mai implicat într-un show de televiziune. Mă antrenez acum pentru o posibilă carieră în televiziune, mi-aş dori chiar să prezint un show.

Echipa de la „Jumătatea mea ştie“ este  foarte prietenoasă şi haioasă,  Andreea Tonciu şi Cove sunt nişte oameni cu care îmi face plăcere să lucrez, sunt optimişti, glumeţi. De la scenarişti, la cameramani, la stilişti şi până la femeia de serviciu, am întâlnit acolo nişte oameni extraordinari, care mă fac să vin cu drag la filmări.

Formatul „Jumătatea mea ştie“ îmi place foarte mult, pentru că implică distracţie, competiţie, bucurie şi premii uriaşe.

La fiecare ediţie un cuplu câştigă o maşină!

Crezi că ai face faţă provocarilor dacă ai participa alături de soţia ta la emisiunea „Jumătatea mea ştie“?

M-am gândit la asta şi sunt sigur că aş pleca acasă cu maşina câstigată! Eu şi soţia mea ne cunoaştem foarte bine, iar despre capacitatea ei de a face faţă probelor nu am nicio îndoială. Pe mine nu m-ar pune în încurcătură probele fizice, ci acelea de îndemânare.

Proba care mi-a pus cele mai mari probleme în emisiune a fost mersul pe tocuri. O grozăvie!

Cum te înţelegi cu Andreea Tonciu şi cu Cove?

Cu  Andreea e greu să nu te înţelegi, e o tipă foarte veselă, râde tot timpul. M-am împrietenit repede cu Cove, deja avem glumele noastre.



Pe lânga acest job, ce alte afaceri mai ai?

M-am axat pe sectorul de pază şi protecţie pentru că am ceva experienţă în domeniu. Vreau să ofer un alt fel de servicii, tocmai de aceea am un department special de bodyguarzi vorbitori de limbă germană, engleză şi franceză.

Mai am o firmă de consultanţă şi proiectare în domeniul energiei verzi, parcuri fotovoltaice. Sunt fascinat de acest domeniu!

Cunoştintele mele în domeniul sportului se regăsesc acum în faptul că sunt directorul general al Clubului Sportiv Metrorex, unde am în grijă 7 secţii sportive, de la box, judo, culturism, dans modern şi până la echipa de volei feminin a Rapidului, echipă care s-a calificat în Prima Ligă.

Avem şi echipa de rugby care aduce rezultate foarte bune.

Câştigurile sunt pe măsura celebrităţii tale?

Câştigurile sunt suficiente ca să îmi pot permite să am grijă de familia mea şi să le pot oferi copiilor mei un trai decent.

Ai participat în trecut şi la „Dansez pentru tine“. Cât de mult înseamnă dansul pentru tine?

A fost o experienţă extraordinară pentru mine să particip în acest show.  Am vrut să arăt că un sportiv care practică un sport mai dur poate fi şi graţios atunci când este nevoie. Am descoperit frumuseţea dansului. De când am participat în această emisiune înţeleg muzica altfel, mă distrez altfel, dansez altfel.

Care sunt persoanele care ţi-au influenţat cel mai mult viaţa?

Cred că nu este întâmplător momentul în care intri în contact cu o persoană. De multe ori de la acel om ai ceva de invăţat. Au fost multe persoane care m-au ajutat şi m-au influenţat să pot lua nişte decizii şi  să învăţ ceva.

Aş spune că părinţii mei au fost cei mai importanţi în formarea mea. Îmi amintesc o discuţie pe care am avut-o cu tatăl meu, înainte de a pleca în străinătate, la 18 ani.
Mi-a spus că acolo unde voi merge o să fiu singur şi că trebuie să am grijă ca dimineaţa, când mă spăl pe faţă şi mă uit în oglindă, să nu-mi fie ruşine de mine. Acest lucru m-a marcat enorm şi m-a făcut să stau departe de probleme, de prostii.

Când eşti în dificultate poţi să faci alegeri greşite. Am ştiut să aleg bine. Toate deciziile mele mi-au dat posibilitatatea să fiu mândru de mine şi să ştiu că nu mi-am dezamăgit părinţii.

M-am căsătorit cu o persoană despre care am ştiut din prima clipă că va fi soţia mea. Am cerut-o în căsătorie după 3 zile de la momentul în care am cunoscut-o. La jumătate de oră după ce am cunoscut-o, i-am trimis un mesaj unei prietene comune în care-i spuneam că sunt îndrăgostit de Maria şi că mă voi însura. Ne-am căsătorit de ziua mea, pe 26 august, într-o sâmbătă.

Ştiu că locuieşti la Comăneşti şi că faci naveta până la munca. Te descurci cu acest lucru?

Îmi place să cred că folosesc cum trebuie timpul pe care-l petrec în maşină. De cele mai multe ori, îl petrec telefonând prietenilor pe care nu am avut timp să-i aud, şi ordonându-mi gândurile.
Este un timp pe care mi-l dedic mie, pentru a mă regăsi.

Eu sunt un spirirt mai haiduc. Am călătorit foarte mult. Dacă cineva  întreba unde stau, îi răspundeam că în maşină, deoarece îmi petreceam foarte mult timp din viaţă conducând.

În momentul în care vorbesc cu fiul meu la telefon şi mă întreabă unde sunt şi îmi spune să vin acasă, nu mai există business, distracţie, absolut nimic. Singura dorinţă este aceea de a mă teleporta acasă şi de a-mi strânge copiii în braţe, pentru că ei sunt sursa mea de energie.

24 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod