EXCLUSIV Cătălin Botezatu: „Moda este amanta perfectă. Nu m-a înşelat niciodată“



Ce aduce nou emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu“?

Combinaţia de concurenţi, atât fete, cât şi băieţi, primul show de fashion care le oferă concurenţă în echipe, dar şi individual, locaţiile pentru shootingurile foto, faptul că sunt supravegheaţi 24 de ore din 24 de ore, provocările la care au fost supuşi concurenţii. Toate acestea sunt elemente de noutate în show-ul de la Kanal D, „Supermodels by Cătălin Botezatu“.

Care au fost cele mai grele probe la care au fost supuşi concurenţii? Dar cele mai uşoare?

Nu pot spune care a fost cea mai grea sau cea mai uşoară probă la care au fost supuşi concurenţii, pentru că, de la un episod la altul, de la o locaţie la alta, probele au fost din ce în ce mai dificile. Toate au avut un impact asupra lor şi pot spune că pe unii dintre aceştia chiar i-a speriat dificultatea probelor.

Pe parcursul filmărilor pentru „Supermodels by Cătălin Botezatu“ ne-am lovit şi de refuzuri din partea concurenţilor de a poza într-o anumită locaţie sau ipostază, dar, de fiecare dată, am încercat să-i conving că este ceva care ţine de profesionalismul unui supermodel şi nu o cer din dorinţa de a face rating. Cei care au refuzat, au riscat să fie eliminaţi, prin urmare, au ales să se conformeaze probei. Mulţi dintre ei şi-au învins fobiile, iar alţii au trecut peste principiile mai învechite.



Alături de tine îi ai pe Marius Bărăgan, Gabriel Hennessey şi Laurent Tourette. Cum te înţelegi cu ei?

Alături de mine am avut nişte profesionişti adevăraţi, cei mai buni în domeniu. Am făcut o echipă extraordinară. Cei 18 concurenţi au fost ca o familie pentru mine în cele câteva luni de filmare şi cu greu mă despărţeam de ei după fiecare eliminare, chiar dacă nu le arătam acest lucru.

Se tot scrie despre problemele tale de sănătate. Cât de reale sunt ele şi cum te descurci?

Chiar dacă, cu puţin înainte de începutul filmărilor, am suferit o operaţie, asta nu înseamnă că munca mi-a fost afectată. Dimpotrivă, cred că filmările pentru „Supermodels by Cătălin Botezatu“ au fost ca un „refresh“, ca un pumn de pastile de fericire. Moda şi munca îmi dau satisfacţii foarte mari. Moda este amanta perfectă, care niciodată nu m-a înşelat şi întotdeauna mi-a dat satisfacţii.

6 Februarie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sorin pe 7 Feb 2015, 23:29
    da da

    amanta perfecta a lui Bote , este barbatul ..

    1
    0

  • monica pe 6 Feb 2015, 14:09
    Botezatu

    ofera ceva mai serios d-le Botezatu!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod