Excesul de botox dăunează grav frumuseții: Carla Bruni a îmbătrânit!

Patru ani în fruntea Franței și-au pus amprenta serios pe chipul Carlei Bruni. Fără șarmul și strălucirea care au făcut-o celebră, fostul fotomodel pare o floare ofilită de prea multă atenție. Duminică, la primul tur al alegerilor prezidențiale, soția lui Nicolas Sarkozy a apărut obosită și îmbătrânită, în ciuda eforturilor ei de a zâmbi și de a fi pe placul tuturor. Experții sunt siguri că ea a folosit prea mult botox.

Patru ani în fruntea Franței și-au pus amprenta serios pe chipul Carlei Bruni. Fără șarmul și strălucirea care au făcut-o celebră, fostul fotomodel pare acum o floare ofilită. Duminică, la primul tur al alegerilor prezidențiale, soția lui Nicolas Sarkozy a apărut obosită și îmbătrânită, în ciuda eforturilor ei de a zâmbi și de a fi pe placul tuturor. Experții sunt siguri că ea a folosit prea mult botox.

Chiar înainte ca Sarkozy să sufere o înfrângere umilitoare, Carla a ieșit la vot la secția din arondismentul 16 din Paris. Iar inevitabilul s-a produs: a doua zi, fotografiile cu chipul ei schimbat era în toate ziarele.

Experții sunt de părere că felul ciudat în care arată acum Prima doamnă a Franței se datorează Botoxului administrat în exces și unor operații estetice care n-au dat rezultat, relatează cotidianul britanic Daily Mail. "Arăta ca nevasta lui Wildenstein", a spus un martor, referindu-se la Jocelyn Wildenstein, celebră pentru că și-a făcut o sumedenie de operații estetice ca să arate mai tânără, darde fapt s-a urâțit.
"Carla cu greu poate fi recunoscută ca femeia șarmantă care s-a căsătorit cu Sarkozy în 2008. Aăta extrem de obosită și încerca prea mult să ascundă trecerea anilor", a mai spus sursa citată.

În ianuarie, un dermatolog renumit din Los Angeles a declarat că Bruni are atât de mult Botox, încât pare "o veveriță cu fălci". Dr Ben Behman a lansat un atac dur după ce a văzut o fotografie a fostului supermodel în vârstă de 44 de ani. "Carla are prea mult Botox. Din cauza asta fața ei are o expresie mirată și pare o veveriță cu fălci", a spus Behman.
Dermatologul american susține că Bruni a fost operată la frunte și are Botox în obraji. "Pare să aibă Radiesse, un material pentru reducerea ridurilor. Dar rezultatele ei nu arată natural", a spus specialistul citat de Daily Mail.

"Multe celebrități arată așa în prezent. Toate au obraji și ochi ca de pisică. Ceea ce ar trebui să facă este să se opereze puțin astfel încât să arate ca o versiune mai tânără decât ca o persoană de 50 de ani care încearcă să arate ca la 25 de ani", explică Benham. "Un tratament bun este Sculptra, pentru că oferă un aspect mai natural, iar pacienții nu au acest aspect ridicol de fals", adaugă el.

Dr Alex Karidis, un cosmetician britanic, a declarat anul trecut că Bruni arată "toate semnele clasice ale dependenței de Botox și operații estetice. "Micile umbre pe care le puteți vedea sub nasul ei au fost cauzate probabil de soluții injectabile pentru a șterge liniile dintre nas și gură", a explicat specialistul citat de Daily Mail.

După ce s-a căsătorit cu Nicolas Sarkozy, în 2008, Carla Bruni a devenit o atracție constantă a presei. Ea a mai fost logodită cu Mick Jagger și Eric Clapton. Fostă imagine a caselor Givenchy și Christian Dior, Bruni a născut anul trecut o fetiță, Giulia.

 

24 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod