Eva Herzigova, apariţie strălucitoare pe Croazetă: Vedeta arată uimitor la 44 de ani

Eva Herzigova
Supermodelul ceh a avut o apariţie superbă la Cannes


Eva şi logodnicul său au trei băieţi - George, în vârstă de nouă ani, Philipe (şase ani) şi Edward (trei ani). Ea a mai fost căsătorită cu bateristul trupei Bon Jovi, Tico Torres, de care a divorţat în 1998.

Eva Herzigova rămâne unul dintre cele mai admirate şi mai respectate modele profesioniste din lume şi este imaginea producătorului de ceasuri de lux elveţian Chopard, notează agenţia Mediafax. În 2010, ea a apărut în campania de promovare a unui parfum lansat de brandul Dolce & Gabbana, alături de alte două modele celebre - Claudia Schiffer şi Naomi Campbell.

Herzigova şi-a început cariera de fotomodel la vârsta de 16 ani, după ce a câştigat un concurs de frumuseţe organizat la Praga de compania franceză Metropolitan Models.


În mai 1994, firma americană Sara Lee a lansat o campanie publicitară bazată pe fotografiile modelului ceh, în urma căreia Herzigova a devenit celebră pe plan mondial, fiind numită "Miss Wonderbra" mult timp după această campanie.
 
Ulterior, ea  a semnat contracte importante cu casele Victoria's Secret, Louis Vuitton, Hugo Boss şi a devenit unul dintre manechinele vedetă ale agenţiei Elle.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod