Eurovision 2015. Reacţia vedetelor din România după ce Voltaj a ajuns în finală

2 din 6

Horia Brenciu, fericit că Voltaj a ajuns în finală

Cântăreţul a fost încântat de prestaţia băieţilor de la Voltaj la Viena şi le-a urat baftă în finala de pe 23 mai.

"Mesaj, linie melodică, modestie, emoţie, regie, scenografie, vestimentaţie şi nicio notă falsă. Bravo, Călin! Bravo, Gabi! Bine, Oliver! Felicitări, Voltaj! Baftă în finala de sâmbată de la Eurovision", a scris Horia Brenciu pe pagina lui de Facebook.
MAI MULT DESPRE: Eurovision, finala, Voltaj, Eurovision 2015
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • alex pe 22 Mai 2015, 00:08
  tareeee!

  eu sustin ca Voltaj nu avea ce cauta la eurov. acolo trebuie alt gen de muzica, ceva de rahat, si mult spectacol. piesa este total nepotrivita, mai bine mergeau cu "shnelle, shnelle, das is gut" sau cu albinuta...ma rog, mai au ei si alte piese de rahat.

  0
  0

 • adriana pe 21 Mai 2015, 20:51
  sa moara si capra vecinului

  Draga Traistariu,este o vorba in politica romaneasca : "ciocu' mic",daca ai auzit de ea..."Rade ciob de oala sparta" e pur romaneasca dar exprima acelasi lucru...Observatiile acestea sunt valabile pentru toti "artistii romani" care "i-au pus la zid" pe cei de la Voltaj ! Cand o sa castige vreun "artist" roman la Eurovision atunci sa aveti tupeul sa comentati ! Pana atunci, "artisti romani" , faceti un efort si lasati invidiile deoparte si compuneti piese de valoare pentru toate concursurile de acest gen! asemenea concursuri, ca sa nu ne mai facem de ras!

  0
  0

 • Ionica pe 21 Mai 2015, 16:17
  castigatoare

  Liana Stanciu: "Indiferent ce loc vom ocupa în finală, suntem deja câștigători" si "România încheie încă o participare frumoasă la Eurovision" ... cum adica? eu stiam ca cine e pe locul 1 castiga... Moise Guran zis ca Voltaj a mers acolo pentru romani... nu pt. romani ci pt. ei au mers... Adica cum au mers acolo pt. romani?Ei sunt complet dezinteresati si nu ii intereseaza ca primesc niste bani si un prestigiu?daca a zis ca a mers pentru votul romanilor cu piesa cum au mers, da. cu asta sunt de acord...

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod