Emisiunile de vară la TV. Ce vedete apar pe micul ecran?

Vara şi-a intrat în drepturi de ceva vreme, iar vedetele care au adus rating posturilor TV încep să intre într-o binemeritată vacanţă. Însă, nu toate celebrităţile sunt la fel de norocoase, deoarece cineva trebuie să-i înlocuiască pe cei care dispar de pe micul ecran.

Prima emisiune de sezon a fost „Plaja lui Teo“, care a început pe 30 iunie şi care se va termina pe 1 august. “Am şi eu plaja mea, 'Plaja lui Teo'. N-am muncit degeaba o viaţă-ntreagă! Pot să-mi aduc toţi prietenii acolo, iar pe cei care nu au cum să ajunga şi să simtă nisipul în ureche, îi invit să se distreze cu noi din faţa micilor ecrane, în fiecare zi, de la 16.45, la Kanal D“, a spus Teo.

Dacă emisiunea lui Teo mai are puţin şi se termină, Kanal D a mai pregătit un show de vară pentru telespectatori.

Începând cu 28 iulie, Ilinca Vandici şi Liviu Vârciu vor prezenta împreună emisiunea „O iubire de-o vară“, un late night show matrimonial la piscină. Liviu şi Ilinca vor apărea la Kanal D în direct în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 22.15, emisiunea fiind filmată la Militari Residence din Bucureşti.

Mă întorc în faţa telespectatorilor cu multă energie pozitivăIlinca Vandici
“Mă întorc în faţa telespectatorilor cu multă energie pozitivă, pe care vreau să le-o transmit celor care mă aşteaptă de ceva vreme în casele lor.
Revederea va fi una plină de emoţie şi strălucire”
, a spus Ilinca Vandici.

Potrivit celor de la Kanal D, show-ul va avea toate ingredientele care să-i ţină pe telespectatori în faţa micilor ecrane: seducţie, tinere şi tineri frumoşi şi spontani gata să-şi găsească parteneri sau partenere, dans, muzică, teste menite să dezvăluie ce se ascunde în faţa unor chipuri şi trupuri frumoase.

“Ce poate fi mai frumos, vara, decât să fii la piscină înconjurat de prieteni şi de multe fete frumoase? Dar acest show e mai mult decât o întâlnire nevinovată, e un adevărat maraton al distracţiei, în care frumuseţea şi spontaneitatea vor avea un cuvânt greu de spus.
Vom vedea cine pe cine cucereşte şi cum face asta”
, a afirmat şi Liviu Vârciu.

21 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod