Emisiunile de vară la TV. Ce vedete apar pe micul ecran?



Un show care deja a început este „Splash! Vedete la apă“, care a avut marea premieră vineri, 18 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1. Astfel, 34 de vedete își vor arăta, pe parcursul mai multor ediții, talentele în ceea ce privește săriturile în apă și vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile în cea mai îndrăzneață emisiune a momentului. Sărituri în apă spectaculoase, bună dispoziție, emoții, mici discuții în contradictoriu și chiar accidentări inerente în asemenea situații sunt câteva dintre ingredientele acestui show.

Primii opt temerari care au intrat în competiția desfășurată la bazinul Olimpic din Bacău, în cea dintâi ediție a cestui nou sezon, sunt: Daniela Crudu, care a sărit în sincron cu tatăl ei, Nelu Crudu, Simona Sensual, Vladimir Drăghia, dansatoarea de bellydance Natalia Duminică, campionul mondial la kickboxing Ionuț “Pitbull” Atodiresei, Matteo, Silvia Pop și Mircea N.

Stoian.



Concurenții de la “Splash! Vedete la apă” sunt punctați de la masa juriului de Ozana Barabancea, care acordă note pentru prestația artistică, Cosmin Seleși, care notează curajul și evoluția, și campionul Cătălin Preda, un superstar al săriturilor în apă, care dă note pe criterii strict tehnice.

Vedetele de la “Splash!” au fost antrenate, mai bine de o lună de zile, de patru campioni naționali și internaționali ai săriturilor în apă: Claudia Tiu, Clara Ciocan, Adrian Cherciu și Bogdan Ioniță.

Prezentatorii show-ului sunt Pepe, Roxana Ionescu și Bianca Drăgușanu, iar salvamarii de serviciu: Romică Țociu și Cornel Palade.

21 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod