Elena Cârstea „o înţeapă“ pe Mihaela Rădulescu: “Decolteul meu nu e de plastic”

Cântăreaţa susţine că s-ar fi descurcat mai bine decât „diva de la Monaco“ în juriul emisiunii „Românii au talent“.

Stabilită de peste zece ani în statul american Florida, Elena Cârstea continuă să urmărească ceea ce se întâmplă în showbiz-ul românesc. Recent, ea a scris pe Facebook că şi-ar fi dorit să facă parte din juriul emisiunii "Românii au talent", transmisă de Pro TV. Mai mult, ea susţine că ar fi meritat acest post şi s-ar fi descurcat mai bine decât Mihaela Rădulescu.

Artista a mărturisit chiar că s-a autopropus pentru acest rol. "Ultima dată când am fost în ţară, am întrebat Pro TV-ul de ce nu mă cheamă în juriu şi mi-au spus că, dacă sunt eu, nu mai trece nimeni. Greşit, trec doar cei talentaţi şi pe bune", a scris Elena Cârstea.

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • n pe 3 Feb 2016, 20:33
  n

  e regula faptul ca cele care dau din gura au carnea ,,cazuta'' / foarte batrana !

  0
  0

 • Mihaela pe 3 Feb 2016, 18:37
  @xyz

  Doamne cum puteti vorbi...mi-am exprimat parerea si atat, nu aveti dumneavoastra de unde sa stiti ce e cu mine ca sa va permiteti sa faceti astfel de jigniri. O zi buna!

  0
  0

 • anisoara pe 3 Feb 2016, 00:34
  Mihaela, cata prostie !

  Cand femeia isi arata public cu*u gol, nu cred ca e vorba de frustrarea celor cae nu o aproba. Cred ca e vorba de nerusinare din partea ''vedetei'' si de o atitudine de bun simt din partea celor care o dezproba. Nu e prima abatere la aceasta femeie. Dar de data asta a facut-o lata.Rusine sa ii fie ! Femeie la aproape 50 de ani. Ce parere o avea fiul ei despre ea ? Ce copil isi doreste sa-i vada toata lumea mama dezbracata ? Nimic nu justifica atitudinea ei. Si daca tot doresti sa fii informata afla ca audienta la RAT a scazut de cand este ea.

  2
  3

 • Mihaela pe 2 Feb 2016, 20:15
  Cata frustrare!

  Nu mai are voie o femeie sa arate bine ca ii sare lumea in cap. A vrut operatii, foarte bine, macar ei i-au reusit si nu si le-a facut pe la 18 ani, Nu sunt fana a niciuneia din cele doua, dar macar Mihaela chiar este un bun entertainer. Emisiunea aia a fost ldier de audienta cu ea in juriu si nu cred ca se vor schimba lucrurile sezonul asta, dar probabil Carstea se plictiseste si de asta vorbeste asa.

  3
  2

 • anisoara pe 2 Feb 2016, 16:57
  Ai perfecta dreptate Elena

  Ai perfecta dreptate Elena. Dar atunci ar fi lipsit clownul emisiunii : baba cu cu*u gol si cu silicoanele in faina

  1
  5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod