Elena Cârstea „o înţeapă“ pe Mihaela Rădulescu: “Decolteul meu nu e de plastic”

Mihaela Rădulescu a devenit ţinta ironiei Elenei Cârstea. Dar nu pentru mult timp...


Provocată de câteva comentarii de pe pagina sa de Facebook, care au sugerat că ea ar fi fost mult mai potrivită pentru rolul de jurat, spre deosebire de Mihaela Rădulescu, artista a trecut la atac. "Eu măcar mai fac muzică, dna Mihaela e cu moda mai mult (...) La capitolul decolteu am stat foarte bine întodeauna şi nu e de plastic (...)", sunt câteva dintre răspunsurile Elenei Cârstea pe pagina sa.

În cele din urmă, realizând că poate intra într-o dispută dură cu Mihaela Rădulescu, Elena Cârstea a încercat "să mai dreagă busuiocul" şi a adoptat un ton moderat, scrie Click!.

"Mihaela chiar este o persoană super mişto", a scris solista, dând de înţeles că ea are ceva de împărţit cu producătorii, nu cu vedeta din juriul de la "Românii au talent".

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • n pe 3 Feb 2016, 20:33
    n

    e regula faptul ca cele care dau din gura au carnea ,,cazuta'' / foarte batrana !

    0
    0

  • Mihaela pe 3 Feb 2016, 18:37
    @xyz

    Doamne cum puteti vorbi...mi-am exprimat parerea si atat, nu aveti dumneavoastra de unde sa stiti ce e cu mine ca sa va permiteti sa faceti astfel de jigniri. O zi buna!

    0
    0

  • anisoara pe 3 Feb 2016, 00:34
    Mihaela, cata prostie !

    Cand femeia isi arata public cu*u gol, nu cred ca e vorba de frustrarea celor cae nu o aproba. Cred ca e vorba de nerusinare din partea ''vedetei'' si de o atitudine de bun simt din partea celor care o dezproba. Nu e prima abatere la aceasta femeie. Dar de data asta a facut-o lata.Rusine sa ii fie ! Femeie la aproape 50 de ani. Ce parere o avea fiul ei despre ea ? Ce copil isi doreste sa-i vada toata lumea mama dezbracata ? Nimic nu justifica atitudinea ei. Si daca tot doresti sa fii informata afla ca audienta la RAT a scazut de cand este ea.

    2
    3

  • Mihaela pe 2 Feb 2016, 20:15
    Cata frustrare!

    Nu mai are voie o femeie sa arate bine ca ii sare lumea in cap. A vrut operatii, foarte bine, macar ei i-au reusit si nu si le-a facut pe la 18 ani, Nu sunt fana a niciuneia din cele doua, dar macar Mihaela chiar este un bun entertainer. Emisiunea aia a fost ldier de audienta cu ea in juriu si nu cred ca se vor schimba lucrurile sezonul asta, dar probabil Carstea se plictiseste si de asta vorbeste asa.

    3
    2

  • anisoara pe 2 Feb 2016, 16:57
    Ai perfecta dreptate Elena

    Ai perfecta dreptate Elena. Dar atunci ar fi lipsit clownul emisiunii : baba cu cu*u gol si cu silicoanele in faina

    1
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod