Dosar Eva: 10 divorțuri din România care au surprins pe toată lumea

Divorțul a devenit o acțiune banală în lumea celebrităților, unde cuplurile se leagă și se desfac cu multă ușurință. De cele mai multe ori, vestea despărțirii unor personaje notorii nu mai reprezintă o surpriză, întrucât anunțul este precedat de zvonuri, știri și fotografii sau înregistrări care anticipează un divorț iminent.
Au fost, însă, și cazuri în care divorțul a surprins presa, publicul și chiar și pe apropiații cuplului care a decis să pună capăt mariajului. Ruptura a fost anunțată abia după oficializarea ei sau cu puțin timp înainte, întrucât cei implicați au decis de comun acord să păstreze tăcerea și să se despartă pe cale amiabilă, fără scandal. Iată cele 10 cupluri care i-au luat prin surprindere pe toți anunțând că se despart.
1 din 11

Marina Almășan și Victor Socaciu, un divorț urât

După un mariaj de 13 ani, Marina și Victor au divorțat în secret, de comun acord, la notar, acum două săptămâni. Însă ceea ce a urmat n-a mai fost deloc elegant.

Deși părea un cuplu fericit, cei doi ascundeau un secret murdar care până la urmă a ieșit la iveală: Marina îl înșela pe Victor. Cotidianul Click! a publicat imagini și înregistrări video din luna decembrie, în care vedeta TVR apărea alături de miliardarul timișorean Georgică Cornu, în București și la Milano.
"Marina este un capitol închis pentru mine. Am divorţat de ea, de două săptămâni, la notariat. Nu mai locuim împreună", a declarat artistul pentru Click!. Vedeta TVR susţine că mariajul s-a încheiat din cauza lui Victor. "Îmi pare rău să constat că Victor nu poate să-şi asume eşecul căsniciei noastre - eşec despre care el ştie foarte bine că este singurul vinovat încă de acum 10 ani", a declarat ea pentru revista Tango.
Cei doi au împreună un băiat, Victor, și câte un copil din căsătoriile anterioare.

1 Aprilie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Codreanu Andreea pe 1 Apr 2012, 13:12
    Vrei sa fii independent financiar?

    Federico Mahora Group iti ofera oportunitatea de a face bani si de a-ti demara o afacere de viitor .Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii , sa ai o motivatie suficienta pt a ramane in sistem pentru ca odata ce vei consuma produsele FM te vei indragosti de ele,mai ales de parfumuri!Poti face bani din vanzarea produselor ca DISTRIBUITOR dar poti deveni LIDER construindu-ti o retea care in timp iti va aduce venituri de zeci de milioane.Daca esti interesat/a mai multe detalii iti pot da la id andreeapopa_andreea@yahoo.com PARTENER FM.

    1
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod