Doi obsedaţi: Bianca de Cristea şi Cristea de Bianca. Ce face Slav?

Încet, dar sigur, mariajul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav a fost distrus, iar Adrian Cristea pare că-şi face loc din nou în inima fostei asistente a lui Capatos.

Despre viaţa Biancăi Drăguşanu s-ar putea scrie un roman, însă vedeta ne surprinde în fiecare zi, devenind fără doar şi poate un as în marketing. Bianca îşi vinde scump pielea, iar televiziunile care vor exclusivităţi cu ea ştiu foarte bine acest lucru. Însă, chiar dacă preţul plătit este unul mare, merită efortul, deoarece emisiunile în care apare fosta asistentă TV sunt mereu lider de audienţă.

Zilele trecute, după ce s-a vorbit foarte mult despre divorţul ei de Victor Slav, subiectul a fost schimbat peste noapte, iar toată lumea a început să vorbească despre relaţia pe care a avut-o, o are şi o va avea cu Adrian Cristea.

Bianca şi prietenii ei au încercat să arate că Adrian Cristea este obsedat de ea, însă nu au reuşit să-i facă pe oameni să creadă acest lucru.

Bianca Drăguşanu a afirmat că, după ce s-a despărţit de fotbalist, acesta a încercat în continuare să rămână aproape de ea, însă ea l-a refuzat. Mai mult, se pare că la câteva luni după ce Bianca s-a căsătorit cu Victor Slav, Cristea s-a cuplat cu o anume Ela, care este sosia Biancăi Drăguşanu.

Chiar şi în ziua în care fosta asistentă a lui Capatos s-a căsătorit, Cristea a încercat să se întâlnească cu ea, însă fără succes. Se pare că acesta a stat toată ziua în zona în care a avut loc nunta, în speranţa că va da nas în nas cu Bianca.
În cadrul emisiunii „Acces direct“ s-a spus şi că Bianca Drăguşanu a dispărut câteva ore de la nunta ei, vedeta stând închisă în camera de hotel şi vorbind la telefon cu fotbalistul.



Obsesia lui Cristea pentru Bianca a mai fost arătată şi în vara anului trecut, când el a postat câteva zeci de poze cu ei doi pe Facebook, chiar dacă nu mai formau un cuplu. Un alt moment în care Bianca a spus că nu mai scapă de Adrian a fost consumat atunci când cei doi s-au întors de la Paris, la începutul acestui an. Vedeta a afirmat că a mers în Franţa cu fotbalistul doar pentru a-i explica acestuia că ei doi nu vor mai fi niciodată împreună.

Din păcate pentru Bianca, această ipoteză cade din start, deoarece jurnaliştii de la Cancan au intrat în posesia unor informaţii preţioase.

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au împărţit la Paris aceeaşi cameră de hotel, ceea ce înseamnă că nu doar Cristea este obsedat de Bianca, ci şi ea de fostul ei iubit.

După cum spunea la WOWbiz Mariana Roşca, supranumită „Blonda lui Iri“, Bianca ar sta după Cristea deoarece acesta este foarte dotat şi face sex aşa cum nimeni nu o mai face. O altă vedetă care afirmă că Bianca este obsedată de Cristea este Alin Gălăţescu. „Eu cred că Bianca e obsedată de Adi. Cristea e un vagabond ordinar, care nu face decât să se joace. Am crezut că e fotbalist, dar a început să puncteze prin alte părţi“, a spus acesta.

17 Ianuarie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ani pe 17 Ian 2014, 09:13
    rusine

    Sa le fie rusine celor ce distrag atentia oamenilor cu gogosile astea...trece viata pe langa noi, pierdem clipe pretioase CU CE?...barfe, fleacuri, povesti inventate...suntem atat de naivi si de saraci din pacate...

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod