Dieta lui Kate Moss: Ce mănâncă pentru a se simți și pentru a arăta atât de bine

Kate Moss arată și se simte fantastic la cei 48 de ani, în timp ce se bucură în continuare de mâncarea ei preferată. Vedeta chiar a declarat că regretă unele afirmații pe care le-a făcut în trecut despre dietă.
„Nicio mancare nu este mai buna decat sentimentul pe care il ai cand esti slaba!”, spunea Kate in urma cu mai bine de zece ani. In 2018, modelul a recunoscut ca regreta aceasta afirmatie si acum isi da seama cat este de toxica si de periculoasa.

Desi spunea aceste lucruri, Kate nu era atat de atenta la ceea ce manca. Reusea sa isi mentina silueta si sanatatea consumand aproape orice, inclusiv junk food si mancare foarte grasa. Isi aminteste ca toate colegele ei de platou erau geloase pe metabolismul ei rapid.

Totusi, in prezent, ea a realizat ca trebuie sa fie putin mai atenta, mai ales pe masura ce inainteaza in varsta.
Astfel, Kate a implementat obiceiuri noi, care o ajuta sa arate si sa se simta minunat.

Iata pe ce se bazeaza dieta lui Kate Moss, pentru o silueta superba si o sanatate de fier!


Principiul 80/20

Kate nu a renuntat niciodata la mancarea preferata doar pentru a arata intr-un anume fel. Ea abordeaza principiul 80/20. Mai exact, in 80% din timp mananca alimente nutritive, sanatoase si „curate”, iar in restul de 20% isi face toate poftele. Astfel, ea reuseste sa aiba o relatie sanatoasa cu mancarea, sa nu dezvolte frustrari si obiceiuri toxice.

Sucuri verzi

Sucurile verzi sunt populare in randul vedetelor.
Atat Bella Hadid, Channing Tatum, cat si Kate Moss, le consuma frecvent. Kate bea un suc verde aproape in fiecare zi, pentru a-si lua necesarul de vitamine si minerale. Adesea, bea sucul impreuna cu un supliment anti-aging, pentru a-si ajuta corpul sa ramana tanar si energic. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod