Dezvăluirea unei actrițe care a anunțat că are 54 de ani: Fanii erau convinși că e cu 20 de ani mai tânără

Nu se întâmplă prea des ca vârsta unei vedete să rămână un secret pentru presă și fani. O actriță care părea cu 20 de ani mai tânără a provocat un șoc când a dezvăluit că are 54 de ani.
Carman Lee, o actriță din Hong Kong care a făcut senzație pe internet cu aspectul ei tineresc, și-a dezvăluit pentru prima dată vârsta. După ce a ascuns mai bine de trei decenii această informație, ea a anunțat că are 54 de ani, spre stupoarea presei și a fanilor care o credeau cu mult mai tânără.

Cu tenul perfect și pielea strălucitoare, dar și cu o condiție fizică impecabilă și o atitudine tinerească și pozitivă, Carman a indus ani la rând pe toată lumea în eroare, scrie Daily Mail. De altfel, între fotografiile mai vechi, din anii '90, în care ea făcea reclamă unor playere audio cu casetă, și imaginile pe care le posta recent pe Instagram nu sunt mari diferențe și este imposibil de ghicit că s-au scurs 30 de ani între momentele realizării lor.

Fosta stewardesă a devenit actriță


La mijlocul anilor '90, Carman era însoțitoare de bord și a devenit cunoscută după ce a jucat rolul unei luptătoare de arte marțiale într-un serial de televiziune.

De atunci, este cunoscută drept "Sora din povești", după numele personajului care a făcut-o celebră.



În luna mai, ea a devenit cel mai dezbătut subiect de pe rețeaua chineză de socializare Weibo, similară Twitter, după ce a postat o imagine în care își etala corpul perfect lucrat după un antrenament intens. "După zece zile de antrenament constant de mobilitate, este surprinzător să văd apariția celor șase pătrățele. Nu contează cât de bătrân ești tu sau eu, cât timp încercăm, nimic nu este imposibil de realizat", a scris ea atunci.

Postarea sa a devenit virală, iar fanii au remarcat că ea arată ca la 20 de ani. "Zeiță pentru totdeauna", a scris unul. "De ce nu a îmbătrânit?", a întrebat altcineva. "Devine din ce în ce mai tânără", a scris al treilea.

Amintiri din anii '90


Pe 16 iulie, actrița a publicat o serie de imagini cu ea din anii '90, atrăgând și mai mult atenția pe rețelele de socializare.

Îmbrăcată un un top galben și o pereche de pantaloni scurți denim, Lee făcea reclamă pentru o marcă de casetofoane portabile. Ea a explicat că a găsit fotografiile în timp ce căuta materiale pentru noua sa carte.

"Deși au trecut 30 de ani, încă îmi amintesc clar ziua în care le-am făcut. Lucram part-time pentru a face reclamă la casete. Probabil că mulți nici nu le-au folosit", a scris Carman pe Weibo.



Vorbind despre secretele sale care o ajută să rămână tânără, actrița a explicat că este vital pentru femei să-și mențină pielea hidratată, în special pielea de pe brațe și de pe gât. Ea a avertizat, totodată, că trebuie evitat soarele vara.

Lăudată pentru părul ei dens, actrița a dezvăluit că look-ul ei emblematic se datorează atracției sale pentru susanul negru, pe care îl consumă prăjit sau măcinat.

Un alt truct pe care ea l-a dezvăluit: își piaptănă părul în fiecare seară înainte de a urca în pat pentru a-l menține mătăsos și puternic, dar și pentru că acest obicei o ajută să doarmă mai bine.

Nu bea cafea și ceai


Carman cedează rareori tentației de a consuma snacksuri, preferând, în schimb, nucile și alunele dacă simte că îi este foame atunci când lucrează. Totodată, ea nu bea cafea sau ceai, dar are grijă să bea suficientă apă în fiecare zi.

Citește și: 8 motive pentru care Jason Momoa este cel mai bun bărbat din lume


Cât privește mișcarea, Lee spune că este o fanatică a fitnessului. Ea a dezvăluit că și-a format o rutină pe care o urmează de decenii și care include nouă exerciții diferite, inclusiv flotări și abdomene.

Actrița a început să le ofere sfaturi admiratorilor care doresc să aibă ca și ea un abdomen cu pătrățele.

Într-o serie de clipuri postate pe conturile sale de pe rețelele chineze de socializare, inclusiv pe Weibo, Douyin și Xiaohongshu, Carman Lee prezintă cele mai bune metode de a rămâne în formă. La 54 de ani și la cum arată, ea este cel mai bun exemplu că vârsta e doar un număr.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod