Demi Moore: Vedeta distrusă de dragostea pentru un puştan

Demi Moore, una dintre cele mai bine cotate actriţe de la Hollywood la începutul anilor '90, pare să fi pierdut controlul propriei vieţi după despărţirea de soţul ei, Ashton Kutcher, cu 15 ani mai tânăr.
Demi Moore, una dintre cele mai bine cotate actriţe de la Hollywood la începutul anilor '90, pare să fi pierdut controlul propriei vieţi după despărţirea de soţul ei, Ashton Kutcher, cu 15 ani mai tânăr.

Vedeta în vârstă de 49 de ani şi-a petrecut ultimele două luni la un centru de dezintoxicare. Considerată de mulţi anorexica, Demi Moore a abuzat în ultimul an de băuturile alcoolice, de Red Bull şi de oxid nitric, gaz halucinogen inhalat de adolescenţii americani care nu pot face rost de droguri.

Zvonuri şi speculaţii


Când Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au cunoscut în 2003, ea avea 40 de ani, iar el 25. Interesul comun pentru Cabala, filosofia iudaică, a fost un punct de atracţie pentru cei doi, iar după o relaţie de doi ani, Demi şi Ashton s-au căsătorit în 2005.

Doar primii doi ani ai căsniciei au fost feriţi de speculaţii răutăcioase.
Ashton a devenit apoi subiectul unor scandaluri în tabloide cu privire la infidelitatea să, iar în curând publicaţiile au speculat că cei doi au o relaţie deschisă. Zvonurile despre partidele de sex în trei, alături de tinere atrăgătoare, nu au fost niciodată confirmate prin dovezi clare.

2011 a fost un an deosebit de dificil pentru actriţă. Deşi a ţinut întotdeauna la siluetă, Demi Moore a pierdut kilograme până a fost declarată anorexica de către presă şi fani. La doar câteva săptămâni după divorţ, actriţa cântărea mai puţin de 45 kg.

Divorţ


Intr-o ultimă încercare de a pune pe picioare căsnicia alături de Ashton Kutcher, actriţa l-a luat intr-o vacanţă la tropice în noiembrie 2011, care a durat însă doar cinci zile. Demi Moore a anunţat în data de 16 noiembrie pe Twitter că mariajul său s-a încheiat.

Actele au fost depuse de către Demi, care nu şi-a schimbat însă numele de utilizator de Twitter "Doamna Kutcher" (@mrskutcher) nici până acum.
Actriţa a şters mesajul la scurt timp, dar a căpătat toată atenţia presei de scandal.

Infidelităţile lui Ashton Kutcher ar fi motivat divorţul, însă cei doi au avut încă o problemă majoră în cei şase ani de căsnicie: el îşi dorea copii, ea nu.

Dependenţe şi tratament


Zvonurile despre probleme cu cocaina în anii '80 nu au afectat-o prea mult pe Demi Moore, însă băutura pare că a fost viciul ei din tinereţe.

Într-un articol din Playboy, Bruce Willis, al doilea soţ al actriţei, alături de care are trei fete, a explicat că şi-a educat micuţele încă din copilărie cu privire la abuzul de substanţe nocive. Actorul le-a explicat că sunt predispuse la alcoolism din ambele părţi ale familiei, astfel că este de preferat să stea departe de băutură.

Nu se ştie exact ce rol a jucat alcoolul în internarea actriţei la un centru de dezintoxicare, dar înainte să înceapă tratamentul, Demi Moore a ajuns la spital după probleme cauzate de o combinaţie de substanţe nocive, inclusiv oxid nitric.

O nouă şansă pentru Demi şi Ashton?


Deşi apropiaţii cuplului par să creadă că relaţia celor doi s-a încheiat, se pare că Demi vrea să se împace cu Ashton. Actriţa a aşteptat vizita soţului sau la centrul de dezintoxicare, însă acesta şi-a făcut apariţia abia cu câteva zile înainte de externare.

Diferenţa de vârstă, dorinţele diferite cu privire la copii şi infidelitatea par să fi fost factori care au contribuit de mulţi ani la problemele din căsnicia lui Demi Moore cu Ashton Kutcher.
Dacă cei doi se împacă, apoi Ashton o înşeală din nou, îşi mai poate reveni Demi?

Autor: Iulia Anghel
Sursa foto: Beautystylewatch.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod