Demi Moore, singură şi neconsolată: Ashton Kutcher i-a frânt inima

Relaţia lui Ashton Kutcher cu Mila Kunis reprezintă o nouă lovitură pentru Demi Moore, după divorţul care a devastat-o anul trecut. Surse din anturajul actriţei au povestit că Demi a devenit isterică după ce în presă au apărut mai multe imagini în care Ashton era surprins în timp ce o săruta pe noua lui iubită, Mila Kunis.

Relaţia lui Ashton Kutcher cu Mila Kunis reprezintă o nouă lovitură pentru Demi Moore, după divorţul care a devastat-o anul trecut. Surse din anturajul actriţei au povestit că Demi a devenit isterică după ce în presă au apărut mai multe imagini în care Ashton era surprins în timp ce o săruta pe noua lui iubită. A devenit tot mai clar că, în ciuda aventurilor lui, Demi chiar l-a iubit pe Ashton şi încă nu se poate rupe de el.

Demi Moore (49 de ani) nu se poate împăca cu ideea despărţirii de Ashton, iar ştirile despre fostul soţ şi noua lui cucerire, Mila Kunis, îi provoacă un rău fizic. "Demi este devastată după ce a văzut că Ashton s-a mişcat atât de repede şi s-a cuplat cu Mila. Are inima frântă", a declarat o sursă pentru site-ul RadarOnline.com.

"Chiar dacă Ashton a înşelat-o tot timpul cu tot felul de fete, ei n-au avut o relaţie aşa cum are el acum cu Mila, iar asta o ucide pe Demi acum. Să vadă pozele în care el sărută o altă femeie e prea mult pentru ea. Cred că încă mai avea o mică speranţă că se vor împăca, iar acum, câmd el se întâlneşte cu altcineva, îşi dă seama că acest lucru nu se va întâmpla", a mai spus persoana citată de RadarOnline.

Ashton Kutcher (34 de ani) şi Mila Kunis (28 de ani) au devenit prieteni în timp ce filmau pentru "That 70s Show". Mila Kunis s-a despărţit de iubitul ei, Macaulay Culkin în 2010, iar acum se pare că locuieşte cu Ashton. "Au petrecut mai multe nopţi împreună. Mila s-a mutat, practic, în casa lui Ashton, din Hollywood", a dezvăluit o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

"De fiecare dată când Demi aude despre Ashton şi Mila i se rupe inima. Ea chiar l-a iubit, în ciuda problemelor din căsnicia lor, şi să-l vadă acum cu altcineva, mult mai tânără decât ea, este ca un cuţit înfipt în inima ei", a mai spus persoana citată de RadarOnline.

Demi Moore şi Ashton Kutcher au anunţat în noiembrie 2011 că divorţează după un mariaj care a durat şase ani.

În februarie, Demi a fost internată într-o clinică de reabilitare din staţiunea Sundance din Utah, după ce a fost spitalizată din cauză că şi-a pierdut cunoştinţa.

Potrivit site-ului tmz.com, motivul spitalizării ar fi fost anorexia de care suferă artista şi un abuz de substanţe interzise, mai precis Adderrall, un medicament pe bază de amfetamine, utilizat de obicei pentru a trata narcolepsia şi tulburările hiperkinetice cu deficit de atenţie.

Surse apropiate actriţei au spus că anorexia şi abuzul de astfel de substanţe au reprezentat o problemă pentru Demi de aproximativ un an.

25 Iulie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alex pe 27 Iul 2012, 22:09
    @Anca

    daca erai mai atenta, vedeai ca este un domn, nu o doamna :D Daniel Dumitrescu,

    0
    0

  • ANCA pe 25 Iul 2012, 01:18
    DEMI MOORE

    DE UNDE STII STIMATA DOAMNA CA E DEVASTATA ???/ SCRII ARTICOLE FARA SENS. INFORMEAZA-TE MAI BINE SI APOI FA UN ARTICOL. DACA ESTI IN STARE !!!!!!!! NOI CEI DIN CALIFORNIA, SUNTEM MULT MAI INFORMATI DECIT TINE SI NU VREM SA MINTI CITITORII DIN ROMANIA. SUNT CITITORI FIDELI SI TREBUIE SA STIE DOAR ADEVARUL. IN CAZUL ARTICOLELOR SCRISE DE TINE, NUMAI ADEVAR NU ESTE !!!!!!!!!!!!!!! REGRET PENTRU EVA.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod