Demi Moore nu „iartă“ nimic în cartea ei: Reacția primului soț după ce a aflat că vedeta l-a înșelat înaintea nunții

Foștii soți ai actriței n-au liniște după dezvăluirile picante pe care ea le face în autobiografia sa. Doar Bruce Willis pare „greu de ucis“.

Nici primul, nici ultimul soț al actriței americane n-au scăpat de dezvăluirile sale incomode. Freddie Moore și Ashton Kutcher ies destul de "șifonați" după apariția volumului "Inside Out"; doar tatăl celor trei fiice ale vedetei, Bruce Willis, stă liniștit, fără să fie nevoit să dea vreo dezmințire.

Pentru Freddy Moore, statutul de prim soț al lui Demi Moore a fost un titlu de glorie. Dar în aceste zile nu prea se mai poate lăuda cu asta: fata frumoasă cu care a fost căsătorit cinci ani tocmai a dezvăluit întregii lumi că l-a înșelat în noaptea de dinaintea nunții.

La prima apariție publică după apariția volumului biografic "Inside Out", artistul rock în vârstă de 69 de ani a mimat, zâmbind, un gest care indica nebunia, secvență surprinsă într-o scurtă înregistrare video publicată de cotidianul britanic Daily Mail.



Îmbrăcat într-un trening negru Adidas, Moore mergea miercuri pe o stradă din Los Angeles când a fost reperat de Lion's Share News. El s-a mărginit să spună că va citi cât de repede va putea cartea scrisă de Demi Moore.

S-ar putea, totuși, să nu fie prea încântat de ceea ce va descoperi: actrița povestește în cartea sa că l-a înșelat pe Freddy înaintea nunții: "În noaptea de dinaintea nunții, în loc să stau acasă și să mă pregătesc, l-am sunat pe un tip pe care-l cunoscusem la o filmare. Am plecat de la petrecerea burlăcițelor și m-am dus la apartamentul lui. De ce am făcut asta? De nu m-am dus să-l văd pe bărbatul cu care urma sa jur că îmi voi petrece restul vieții și să-i spun că am îndoieli?", scrie ea, într-un fragment publicat de People.

Demi Moore avea doar 18 ani când s-a măritat prima oară.

Ea a fost căsătorită cu Freddy din 1980 până în 1985.

Vedeta explică în cartea sa că nunta venea într-un moment dificil, după ce tatăl său adoptiv, Danny Guynes, s-a sinucis în 1980. "N-am putut să mă împac cu ideea că mă măritam ca să scap de jelirea morții tatălui meu (...) Nu puteam să scap de căsnicia asta, dar puteam să o sabotez", scrie vedeta.

Moore avea 16 ani când l-a cunoscut pe Freddy, care atunci era însurat cu prima lui soție, Lucy. "Eram o adolescentă care nu crescuse cu vreo urmă de respect pentru instituția căsătoriei. Și am dat buzna în viața lui Freddie fără să-mi pese prea mult, îmi pare rău să o spun, de soția lui", mărturisește actrița.

Demi susține că după ce i-a spus că l-a înșelat, Freddie s-a cuplat cu o elevă de 14 ani, pe care o chema Renne, și căreia el îi dădea lecții de chitară.
Cei doi s-au căsătorit în 2005 și au și acum o relație solidă, scrie Daily Mail.

"Am observat imediat că Freddie și Renee aveau o legătură - deși el era de două ori mai în vârstă ca ea - și într-o după-amiază le-am zis: <<Dacă se întâmplă vreodată ceva între mine și Freddie, pariez că voi veți fi împreună>>. Renee a fost jenată, iar el s-a enervat că am supărat-o atunci, dar imediat după ce Freddie și eu ne-am despărțit, ei au rămas împreună și sunt un cuplu și azi", scrie Demi Moore în cartea sa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod