Decizia lui Keo! Renunţă definitiv la Andreea Bălan şi rămâne cu Misty

După mai multe luni de incertitudine, Keo pare să-şi luat inima în dinţi şi să fi decis ce face cu viaţa lui. În direct la TV, artistul i-a declarat iubirea Alexandrei Pavel, cunoscută de publicul larg sub numele de Misty.

„În primul rând, aş vrea să spun că am iubit-o pe Andreea foarte mult şi voi avea cele mai profunde sentimente de prietenie şi respect. Regret că am făcut-o să sufere, dar relaţia noastră este un capitol încheiat şi îi doresc foarte multă fericire. În viaţa mea, sentimentele mele se îndreaptă spre Alexa (n.r. Misty). Ea ştie asta, dar acum îi este greu. Dacă mă iubeşte aşa cum o iubesc şi eu, sper să mai acorde o şansă relaţiei noastre“, a spus Keo la Pro TV.



Atunci când pe post au apărut declaraţiile lui Keo, Misty era invitată în platoul emisiunii „La Măruţă“.

La auzul vorbelor lui Keo, cântăreaţa a început să plângă, aceasta fiind prima dată în şapte, de când se cunosc cei doi, când Keo i-a declarat în mod oficial iubirea. Deşi a fost foarte emoţionată, Alexandra a spus că nu îl crede pe artist.

„Nu îl cred şi dacă îl cred se poate răzgândi, pur şi simplu. S-a tot repetat acest lucru. Mi-e frică să mai spun da, încă o dată. Cred că e altceva mai presus de această iubire. Mi-a spus şi mie că mă iubeşte“, a spus Misty.



Cătălin Măruţă s-a declarat mulţumit de faptul că a reuşit să-l facă pe Keo să vorbească despre sentimentele lui, afirmând că acum s-a făcut linişte în sufletul cântăreţului.

„Sunt fericit pentru că eu cred că acum ai făcut linişte în sufletul tău. Asta este cel mai important. Bravo, Keo. Ai fost bărbat. Important e că s-a luat decizia asta şi este linişte atât pentru Keo, cât şi pentru Misty“, a spus Măruţă.

La finalul emisiunii, Misty a fost sunată de Keo, acesta spunându-i şi personal că o iubeşte. Emoţionată, aceasta a izbucnit din nou în lacrimi, spunând că nu mai ştie ce să creadă, însă a recunoscut că şi ea are aceleaşi sentimentele pentru el.

5 Septembrie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 25 Nov 2014, 11:54
    Keo

    Fie cum spui tu, dar recunosti ca era singura alternativa pe care Balanca o putea lua ? Dragoste cu sila nu se poate si dragostea se face *minim doi* vorba cintecului. Daca el a preferat-o pe frumoasa Misty ce alternativa mai avea Andreea stiind-o toti cit este de orgolioasa. Ranita cu adevarat a iesit foarte sifonata din acest trio ca sa nu-i spun triunghi ca nu-i place Andreei. Macar atita satisfactie sa aiba si ea ca decizia finala i-a aprtinut, desi pe mine nu m-a convins. Imi pare rau pentru ea ,nu este usor dar este cam *perversa* si cred ca de asta a si pierdut.

    1
    0

  • GABI pe 5 Sep 2014, 16:17
    Keo

    Nu a fost decizia lui Keo, decizia a fost a lui Andreea pentru ca ea a renuntat la acest papagal,iar aceasta fata Alexandra se multumeste cu el. Tot respectul pentru Andreea. Bravoo.....

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod