De ce nu şi-a revenit Oana Zăvoranu după divorţul de Pepe? Psihologul explică

Oana Zăvoranu a ajuns, luni seară, la Spitalul Floreasca, după ce ar fi luat un pumn de pastile şi ar fi leşinat.

Potrivit tabloidelor, Oana a încercat să se sinucidă, însă nu a reuşit, ci doar a intrat în comă. Două ambulanţe au ajuns la reşedinţa vedetei, iar medicii au încercat să-i acorde primul ajutor. Totul a fost în zadar, iar Oana a fost dusă la spital.

Problemele de sănătate ale Oanei Zăvoranu au fost semnalizate de presă de mai mult timp, ea ajungând în urmă cu doar câteva săptămâni la Spitalul Elias, deoarece o durea capul foarte tare. Tocmai din această cauză ar fi ajuns şi luni seară la spital, ea luând o supradoză de calmante pentru a-i trece durerile de cap.

Duminică, pe pagina sa de Facebook, Oana Zăvoranu afirma că nu se simte foarte bine. „Vă iubesc şi, chiar dacă nu sunt în «apele mele» din cauza unei cumplite dureri de cap, vă doresc o duminică frumoasă, lângă cel sau cea iubită, pentru că la sfârşitul zilei DRAGOSTEA e de fapt cea care te face să poţi continua şi atunci când simţi că nu mai poţi! Vă pupicesc cu tot sufleţelul meu“, scria vedeta.

Potrivit psihologilor, se pare că dragostea este de vină şi pentru aceste probleme ale Oanei Zăvoranu. „După despărţirea de Pepe, Oana nu a reuşit să-şi refacă viaţa şi a devenit instabilă emoţional. Fostul ei soţ este acum căsătorit şi are un copil, iar ea trăieşte alături de un bărbat mai tânăr şi nu a putut arăta că duce o viaţă fericită“, a spus psihologul Keren Rosner.

După ce a divorţat de Pepe, viaţa Oanei s-a schimbat radical, ea fiind implicată în mai multe procese şi având mai multe probleme de sănătate. Faptul că Oana nu era pregătită de divorţ a fost văzut imediat. La notar, primul a ajuns Pepe, care i-a pregătit fostei lui soţii un buchet mare de trandafiri şi un tort cu fructe de pădure, preferatul Oanei. Pepe a făcut acest gest deoarece în ziua în care au divorţat era şi aniversarea Oanei Zăvoranu, care împlinea 38 de ani. Oana a ajuns după 30 de minute, iar cel care vroia să scape cât mai repede era Pepe.

Imediat după divorţ, Oana Zăvoranu a început să apară în presă tot mai des şi să facă declaraţii în urma cărora spera că îl va atrage din nou pe Pepe. „Nu o să-l înţeleg de ce a fost detectiv timp de două luni, în loc să fie soţ şi să reuşim să avem o conversaţie, măcar să încercăm să mai fi salvat ceva. E prea târziu acum să mă gândesc dacă s-ar mai fi putut salva această căsnicie. Cred că undeva în lume, fiecare îşi are jumătatea, iar dacă nu a fost să fie cu Pepe, probabil va fi altcineva lângă care să îmbătrânesc. Îmi doresc copii, sunt cea mai mare bogăţie a unui om, îmi doresc să trec prin viaţă şi să las ceva în urma mea“, a spus Oana Zăvoranu, fiind bine ştiut faptul că unul dintre motivele care au dus la divorţ a fost acela că Pepe îşi dorea un copil, iar Oana nu.

Aşa cum era de aşteptat, reacţia lui Pepe a venit imediat. „Oana nu îşi doreşte un copil pentru că se iubeşte prea mult“, a spus acesta. El a adăugat şi că este sigur că Oana l-a iubit foarte mult şi că ea regretă faptul că s-au despărţit.

„Este clar că viaţa Oanei Zăvoranu nu este roz. Dacă încerci să te sinucizi, vrei să demonstrezi ceva. Pepe s-a îndepărtat de Oana, iar acest lucru este posibil să o fi afectat pe aceasta. El a depăşit cu bine momentul divorţului, pe când despre ea nu putem spune acelaşi lucru“, a adăugat psihologul.

La aproximativ o lună după ce au divorţat, Pepe a făcut o declaraţie care a înduioşat-o pe fosta lui soţie: „Eu sunt încă suferind acuma, după divorţul de Oana“, a spus acesta. După această declaraţie, Oana a sperat că se va apropia din nou de Pepe şi a făcut şi ea o afirmaţie de împăcare. „Şi eu sufăr încă după divorţ, pentru că mi-a fost şapte ani soţ, ne-am iubit, nu am stat cu de-a sila şi sunt lucruri care ne aduc aminte unul de celălalt. Pentru mine, Pepe a fost cel mai frumos bărbat din lume, pentru că nu-l luam de bărbat dacă nu era cel mai frumos din lume pentru mine. El a întruchipat perfecţiunea bărbatului şi va rămâne pe un loc special în sufletul meu toată viaţa mea“, spunea Oana Zăvoranu.

Psihologul Keren Rosner a spus că această afirmaţie a Oanei Zăvoranu ar putea da de gol sentimentele ei pentru Pepe. „Oana a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Pepe. Ea se simţea protejată de el, iubită. Nu îşi făcea griji că ar putea păţi ceva. Odată cu divorţul, ea nu a mai fost împlinită“, a spus aceasta.

Faptul că Oana Zăvoranu a suferit şi încă suferă după Pepe a fost vizibil datorită declaraţiilor date de vedetă. Cu toate că încerca să pară foarte indiferentă, Oana reuşea de fiecare dată să arate că încă îl iubeşte pe fostul ei soţ. „Îmi lipseşte mult Pepe. Aş vrea să-i spun acest lucru. Noi nu am mai vorbit de la divorţ. Nu îi doresc răul. Îmi lipseşte Pepe cel de altă dată, nu cel de acum. Nu ştiu dacă îl mai iubesc, dar nu mă lasă indiferentă. Mi-aş fi dorit mult să putem să rămânem prieteni măcar. Aş vrea să pot să îl sun să îi spun că îmi lipseşte mult“, spunea Oana, în primăvara acestui an. Până la urmă, Oana şi Pepe au redevenit prieteni şi au apărut împreună la televizor. „Mă bucur că am rămas într-o relaţie bună cu Pepe. L-am atacat numai pentru că şi el m-a atacat pe mine şi trebuia să ripostez, altfel nu l-aş fi jignit. Nu intenţionez să-l iau inapoi. Mi-am dorit să ajung la un nivel la care să comunicăm civilizat“, a spus vedeta.

„Oana Zăvoranu este o persoană care vrea să fie mereu în centrul atenţiei. Nu o cunosc personal, nu am urmărit-o îndeaproape, dar gestul suicidal poate fi şi unul în urma căruia a vrut ca presa să-şi îndrepte din nou privirile către ea. Ţinând cont că nu este prima oară când încearcă să se sinucidă, ea ar avea nevoie de un psiholog, care să o ajute să treacă peste aceste obstacole ale vieţii. Aceste tentative repetate de sinucidere au fost calculate în aşa fel încât să nu cauzeze moartea. Însă, se poate ca într-o zi Oana să greşească doza şi chiar să moară“, a încheiat psihologul Keren Rosner.

12 Decembrie 2012
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Simona pe 6 Mai 2013, 01:25
    Psihologii astia...

    Eu nu stiu, tare tampiti sunt si psihologii astia! Cum adica au fost calculate in asa fel incat sa nu cauzeze moartea, cum adica sa greseasca doza si sa moara? E clar ca aceste interpretari ascund o apartenenta catre Pepe, sau chiar a fost platit de catre acesta sa spuna asa ceva! Daca esti OM, daca chiar vrei sa ajuti, atunci nu spui asa ceva! Mie nu mi se pare clar ca daca vrei sa te sinucizi, vrei sa demonstrezi CEVA, e vorba totusi de o viata pana la urma. Si daca iti pierzi viata nu mai poti sa te intorci! Parerea mea despre aceasta psiholoaga, caci este vorba de o femeie pana la urma, este ca a vrut sa o discrediteze pe Oana in fata publicului!

    1
    0

  • mariana pe 18 Dec 2012, 14:04
    de ce vrea totul

    oare de ce se crede cea mai frumoasa, desteapta, reusita, cea mai grozava ca nu este deloc, dimpotriva.Nici nu-si gaseste preocupari zilnice, orice i se pare aiurea.Nu ar merge zilnic la slujba , sa faca ceva pentru societate, nu e om cu suflet sa inteleaga pe cei din jur ea vrea sa conduca, sa calce in picioare, si poate pentru ca are din ce trai. Are noroc de bani si avere .Ma mir ca nu e incintata de Razvan care e prea bine pentru ea.

    0
    1

  • eugenia pe 17 Dec 2012, 15:58
    Parerea mea:)

    Nimeni nu insala daca are tot ce isi doreste ... Cred ca Oana a inselat pt. ca nu mai avea iubire... Avea protectie ,siguranta multumire dar nu iubire si mai cred ca Pepe a inselat-o mult mai mult ,numai ca ea nu s-a ocupat cu urmarirea lui... Ii doresc Oanei ,multa sanatate , putere sa merga mai departe ....., cu siguranta

    0
    0

  • Geo pe 14 Dec 2012, 20:36
    Pepe nu i-a mai dat nicio sansa

    Le statea foarte bine impreuna si chiar semanau. Pepe a fost penibil cu alegerea facuta dupa divort, doamna lui actuala e... de neprivit.Mai bine sa nu ne-o mai aratati.Semnam si o petitie in acest sens daca e nevoie - precizez, e vorba de actuala doamna Pascu. parol.

    1
    0

  • dora pe 12 Dec 2012, 12:32
    ??

    sinucideri repetate??? s-na psiholog, ati facut o scoala, totusi. poate tentative de sinucidere repatate. si nu e nedeontologic sa va dati cu parerea despre o persoana pe care nu o cunoasteti? nu sunt fan al Zavorancei, mi se pare o tata de cartier suburban. nu stiu de ce se uita lumea la una ca ea, dar in fine ... de gustibus non disputandum. dar un psiholog cu acte in regula nua r trebui sa se bage in mocirla asta, zau asa!! e sub valoarea sa.

    4
    2

  • Ile pe 12 Dec 2012, 11:59
    Oana

    Pacat ca valoarea unii o apreciaza numai dupa ce o pierd !!

    1
    0

  • Rodica pe 12 Dec 2012, 10:43
    HAI SA O LUAM ASA CUM ESTE EA ..............

    da ,a gesit mult dar nu nea gresit noua,lui pepe ,si acum plateste scump,eu cred ca daca el o insela ,ea il ierta,bine dupa ce o paruia pe respectiva si mai multe shouri specifice ei ,dar se vede ca regreta ceeia ce a facut f f f mult,si e constienta ca acum nu mai poate sal aduca pe pepe inapoi ,el avand si un copil,asta o doare cel mai mult...................pacat ca au avut o relatie frumoasa ,cand zici pepe automat te gandesti si la oana,si viceversa........ia a crezut ca o sa o ierte nu o sa se desparta de el niciodata,nustiu daca ei au avut o discutie dupa ce pepe a aflat de idila ei ,sa o intrebe verde in fata toate cele si sai auda si ei opinia ,sa vada daca mai e ceva de facut ptr ei ,rau a facut ca el sia luat gentuta si a plecat fara sai ceara unele explicatii...........

    1
    0

  • Elena pe 12 Dec 2012, 08:24
    Mi-e mila de ea !

    Daca majoritatea femeilor " s-ar imbulzi " sa se comporte - de asa maniera ca sa se autoflageleze si sa fie neimplinita - , ar face-o pe jumatate ca sa fie BINE, barem cu ea insasi, atunci n-ar mai exista atatea feminine depresive si pe targa, la Urgenta ! Femeia are, in subconstientul ei, ceva malefic pentru propria persoana, desi - fatis - , se pune mereu vina numai pe barbatul de langa ea.. Sunt femeie, dar n-am nimic comun cu aceasta fiinta in pragul disperarii, din varii motive. Fiinta asta n-a stiut si nu stie sa se bucure de lucrurile SIMPLE din jurul ei, cautand mereu POLEIALA si POPULARITATEA, sub orice forma. Ca om, o compatimesc si nu o voi intelege niciodata! Sa-i dea Iisus - in primul rand MINTE - , si, apoi, insanatosire grabnica !

    2
    1

  • Ioan pe 12 Dec 2012, 07:34
    A avut totul dar n a stiut sa aprecieze acest lucru.

    Acest speciment numit **femeie** a avut totul. N-a stiut niciodata sa aprecieze ce are. I- a placut mereu sa fie in centru scandalurilor facand de **cacao** pe toata lumea!E a se credea **Stapana lumii** ceva ce nu exista la noi.Acum are ce si a dorit!! In capul si mintea ei ingusta erau numai prostii ,invidie si rautati! Isi merita pe deplin soarta ca si a batut joc de iubire ,de oameni, de cine a putut!Nu am nici un regret pt. ea!

    4
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod