Holograf nu mai cântă fără Bittman

Trupa renunță la concerte până la recuperarea completă a lui Dan Bittman.
După ce concertele trupei Holograf "Cât de departe" au fost reprogramate pentru 25 şi 26 februarie 2013, atât formaţia, cât şi echipa acesteia au decis să amâne şi aceste două date până la recuperarea completă a solistului Dan Bittman.

"Dragi prieteni, trupa Holograf a decis să suspende atât spectacolele din 25 şi 26 februarie 2013 de la Sala Palatului, cât şi activitatea concertistică până când vocea a lui Dan va reveni în totalitate la normal. Mulţumim tuturor fanilor noştri pentru suportul moral, pentru mesajele de încurajare şi dovezile de prietenie şi îi asigurăm că am luat această decizie cu gândul de a nu-i dezamăgi.
Vrem să urcăm din nou pe scenă doar atunci când vom fi siguri că spectacolul nostru va fi la fel de dinamic şi de expresiv ca întotdeauna. Vor fi câteva luni de aşteptare, perioadă pe care dorim să o folosim pentru pregătirea unor noi proiecte muzicale. Sperăm toţi că această pauză să fie cât mai scurtă şi să ne revedem sănătoşi anul viitor, pe care vi-l dorim şi vouă cât mai bun"
, a declarat echipa Holograf.

Cei care doresc să îşi recupereze banii sunt rugaţi să se prezinte până la data de 31 ianuarie 2013 cu biletul la agenţia de la care a fost achiziţionat. Persoanele care au achiziţionat bilete prin intermediul oficiilor poştale semnalizate Bilete.ro, pentru recuperarea contravalorii acestora, sunt rugate să contacteze Bilete.ro la 021.311.93.23 sau la e-mail office@bilete.ro.
În oficiile poştale semnalizate Bilete.ro nu se efectuează retururi.

Edi Petroşel, toboşarul formaţiei Holograf, a declarat, duminică, pentru Mediafax, că formaţia a decis să suspende cele două concerte pe care trebuia să le susţină la Sala Palatului din Bucureşti, pe 25 şi 26 februarie 2013, după ce le amânase şi pe cele din 22 şi 23 octombrie, din cauza problemelor de sănătate ale lui Dan Bittman.

"Vom suspenda concertele până suntem siguri că Dan va putea cânta. Trebuie să avem certitudinea 100% că se vor putea ţine la cel mai înalt nivel", a spus Edi Petroşel. El a precizat că cele două concerte se vor desfăşura cel mai probabil în cursul anului 2013.

Pe 10 octombrie, într-un comunicat de presă, trupa Holograf a anunţat că a fost nevoită să-şi amâne cele două concerte "Cât de departe" care urmau să aibă loc pe 22 şi 23 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, din cauza unor probleme de sănătate ale solistului formaţiei, Dan Bittman, care au fost însă rezolvate.

"Le mulţumesc tuturor care mi-au trimis mesaje de susţinere, însă nu este vorba de ceva foarte grav, iar problema s-a rezolvat cu succes.
Ce-i drept, această mică pauză o programasem după cele două concerte de la Sala Palatului, însă planurile nu se potrivesc întotdeauna"
, a declarat, pe 10 octombrie, Dan Bittman.

Edi Petroşel, toboşarul formaţiei, a declarat atunci pentru Mediafax că Dan Bittman a fost operat în 3 octombrie, la Viena, iar operaţia a fost una reuşită: "A fost operat la gât. I se obturase un canal, o venă şi, pentru a nu fi în pericol de accident vascular, s-a operat. Operaţia a reuşit şi el se simte bine acum, se odihneşte. Are nevoie de o perioadă de trei-patru săptămâni de recuperare."

Foto: Mediafax
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod