De ce ne-am săturat de relaţia Bianca-Botezatu. 5 motive

Povestea de dragoste sau afacerea care a existat între Bianca Drăguşanu şi Botezatu făcea, la un moment dat, valuri în rândul publicului spectator. Astăzi, însă, flăcările s-au stins, iar apariţiilor lor devin din ce în ce mai neinteresate. Dacă până mai ieri peste tot se discuta despre această iubire... cu multe semne de întrebare, astăzi oamenii au ajuns să spună: "Doamne, iar Bianca şi Bote!". O scurtă analiză a fost de ajuns ca să iasă în evidenţă 5 motive clare care au dus la această scădere de popularitate.
1 din 6

1. Apar prea des la televizor

Dacă au mers pe principiul "Ochii care nu se văd se uită", au făcut o mare greşeală pentru că în cazul lor ar fi funcţionat mai bine zicală: "Calitate, nu cantitate". Mediatizarea excesivă pe acelaşi subiect devine enervantă şi plictisitoare pentru spectatori. Să ne uităm, bunăoară, la un alt exemplu grăitor; Oana Zăvoranu care a început să dispară din atenţia publicului.
5 Decembrie 2011
 

Comentarii (18)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • caroline pe 7 Dec 2011, 23:05
    hm...

    v-ati saturat de ei ppina la voma,dar totusi cititi si comentati articole despre ei :))))))))))))))))))) cit despre relatie sau afacere...or fi din amindoua cite putin... si sa comentez la commentul domnului dinaintea mea...poate nu ajunge botezatu la valoarea lui cristea ca fotbalist,dar nici cristea la valoarea lui ote ca designer.........

    1
    0

  • @anti-Bote pe 6 Dec 2011, 16:28
    Bote,prea mic fata de Adrian Cristea,Cristea tace si face.

    Toti cei ce ati comentat pana acum sunteti ''CU SECHELE''///acel fost mare public ce manca Bote pe paine si implicit ati urmarit ,captivati fiind pana la profunzime relatia Bote-Bianca Dragusanu !.....nici nu ma complic sa ma cobor la mintea voastra ori a celui ce-a realizat tamtamul asta/articolul Bote(((veci))),ma Frwstratilor ca si Bote(am remarcat un comentariu al unei 'doamne' de vreo 56 ani pe CanCan si am ramas perplex de indobitocirea/tampenia unora ca voi cu privire la relatia asta).........Doar niste remarci----Ma draga ''non valori''--penibil',i-ai Wikipedia lui Cristea si vezi-l prin 2006 in Europa League,titlu de campion cu Dinamo,Cupa si Supercupa Romaniei(2004-2005),apoi vezi tu ca daca si-o trageau in public tot rau ieseau pt.tine....Restul,puteti sa i-o swgeti lui Cristea ca si Bote ala de 50 ani si multi alti Infecti din astia de oameni...Adi Cristea,ai persoane ce te admira foarte mult,cei de pe aici sunt doar fostul/actualul public al lui BOTEE !

    0
    1

  • manuela pe 6 Dec 2011, 14:12
    BRAVO, ELENA

    Bravo, fetita, am citit si eu un comentariu destept foc, numai prostii cred ca Bote e cu femei si mai ales cu o prostituata analfabeta ca Bianca. Bravo si lui Capatos care se foloseste la greu de prosti, si rusine lui Stoian ca se afunda in mocirla, el macar e mai citit.

    2
    0

  • Cristian Nita pe 6 Dec 2011, 13:02
    bianca si catalin

    de ce aveti stari de voma cand ai vedeti ca arata bine amandoi cea care a scris ca o ia voma mai antai de toate ia un emetiral si fati un ceai si skimba canalu da pe animal planet poate te vezi pe akolo si cu ghei pana an revolutie nu stiati de ghei akum toti sunt ghei de ce tu esti lesbi sa nu mai vb asa de ei ptr ca nu am stat an preajma lor sa le vedem orientarile sexuale mai bine prefer sai vad pe ei la tv decat sa vad omoruri sau violuri voi nu vedeti ce se antampla alo nu mai suntem pe vremea lui ceausescu sa avem ce sa vedem la tv ne dadea cu portia dar era ceva bun sper ca nu a deranjat comentariu meu dar pe mine ma supara comentarile care se fac pe seama lor sai lasam

    1
    0

  • viv pe 6 Dec 2011, 12:35
    respect

    Tot respectul pentru Creatorul de Moda Botezatu, dar viata personala este a Big Disaasteeer. De ce promoveaza un om cu talent atitea NONVALORI? Happy Birthday to YOU.

    2
    0

  • Elena pe 6 Dec 2011, 09:44
    Ne-am saturat de ei pana la voma !

    N-am vazut, n-am auzit , n-am citit ca ar fi existat un CUPLU mai "fabricat" ca asta! Un tip pe invers, mort de bolnav, care "nu-si mai ajunge" si face - nu valuri, ci tornade si tsunami - cu tumultuoasa viata a lui de heterosexiual(sanchi!). Iarasi un caz, care ne consterneaza, intrucat, si asta ne crede ..."dobitoci" ! Cand apar ei - "cap de lista" - , iar apoi ZAVO, TONCIU, BURUIANA & co., butonam alt canal. Simoina Gherghe habar n-are de ce nu mai are audienta! Ne-am intoxicat de sfertodocti, de scame si de tinichele! Vrem "valori"; vrem "modele" demne de urmat, daca au sansa de a le gasi !

    6
    0

  • non-valori pe 6 Dec 2011, 09:17
    penibil

    nu inteleg cum a ajuns un fost cuplu asa mass-mediatizat. nu inteleg cum a ajuns un cuplu: Bianca-Cristea asa mediatizati. Pe langa faptul ca Bianca este o prostituata de lux, iar Cristea un jucator mediocru nu vad ce e de promovat. Dragoste? habar n-au astia ce inseamna dragoste.. i-am vazut in club, se uitau unul prin altul, nu vedeai pic de traire cand se uitau/vorbeau unu cu altul

    7
    0

  • doina pe 5 Dec 2011, 18:24
    ......

    aceasta a fost foarte clar o relatie doar de imagine.nu cred ca a existat ceva real intre ei niciodata.el a promovat-o prezentand-o peste tot ca fiind iubita lui iar ea a profitat la maximum de statutul oferit de renumitul designer.oricum e biencutza s-a saturat lumea.nu a avut niciodata cu ce sa ne surprinda.

    9
    0

  • Dary pe 5 Dec 2011, 17:38
    cum de ce?

    pt ca e un subiect fumat dar, mai intai de toate: relatia asta s-a INCHEIAT! si,pe deasupra cei lmplicati sunt niste oameni de nimic( a nu se intelege ca as contesta talenentul lui Botezatu' ca designer, ci valorile morale pe care le "promoveaza" cei doi)

    9
    1

  • Roxana pe 5 Dec 2011, 15:37
    Bianca

    Ne-am saturat sa tot promovati nonvalori, curvulite de lux! Sunt un exemplu negativ pentru generatiile care vin din urma.

    12
    0

  • jeni pe 5 Dec 2011, 15:11
    prefacuta!

    vad numai personaje la tv ...inchipuite, urate si reduse.Altceva ce sa vezi!. pacat de pacatos, ca e un tip destept ..si are alaturi pe bianca tare redusa!!

    9
    0

  • ellado pe 5 Dec 2011, 14:47
    bianca si botezatu

    pai frate, daca ne-am saturat de ce pisici mai bagati articol? mai bine scriati ceva de mos nicolae.......aaa! cine-i personajul? pai nu se da in stamba la tv, reviste si articole timpite pe eva.ro.

    9
    0

  • sanduca39 pe 5 Dec 2011, 13:19
    bianca dragusin

    deja e penala doar cind o vad intr-o emisiune schimb canalul, o femeie proasta, o femeie o femeie care practic nu are ce cauta la televizor, televizorul e pentru alte emisiuni dar nu pentru ea cu siguranta. EVITATIO, cautati o vedeta adevarata despre care sa scrieti nu o .....

    8
    0

  • J pe 5 Dec 2011, 10:44
    Tell

    Wilhelm Tell, vezi ca Bote are un mar pe cap! Trage!

    8
    0

  • ella pe 5 Dec 2011, 10:31
    nulitati

    Ne-am saturat de nulitati. Mai lasati-ne. Doar daca nu cumva vreti sa promovati numai prostia. Atunci, succes in prostie.

    6
    0

  • marya pe 5 Dec 2011, 09:20
    bianca-botezatu

    de ce ne-am saturat?Pentru ca atat presa ,diversele publicatii ,care se ocupa cu asa ceva ,cat si televiziunea,vorbesc prea mult despre ei,ea o nimeni ,vai de capul ei saraca ,asa inculta nu am vazut ,si tare ma mahnesc ,ca avem slava domnului despre ce altceva sa vorbim,iar el,..ce ne intereseaza viata lui privata?De asta nu mai avem somn noaptea?ca nu mai stim ce face Botezatu cu Bianca?Dar ,.incerc sa va inteleg,pentru ca din asta va hraniti,ca atare nu-mi place,..nu va citesc.

    8
    1

  • Crina pe 5 Dec 2011, 01:42
    Ea

    Dumneaei, parca-i "moartea in vacanta"..de unde o mai scoateti ca-i si frumoasa..e trecuta si imbatranita prematur..

    13
    0

  • ANA pe 5 Dec 2011, 01:35
    BOTEZATU

    CA SUNT AIUREA ! SE DAU PREA MARI SI INTREC ORICE MASURA. NUMAI IUBIRE NU E ACOLO ! DOAR INFIDELITATE. BINEINTELES CA TOTI NE-AM SATURAT DE EI SI NU NUMAI, MAI SUNT SI ALTII CA EI !! VEDETE DE PROST GUST.

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod