De ce l-a părăsit pe Al Pacino iubita cu 39 de ani mai tânără: Era prea bătrân pentru ea și zgârcit

Actrița israeliană Meital Dohan, în vârstă de 40 de ani, a pus despărțirea pe diferența de vârstă dintre ea și Pacino (79 de ani). Ea a adăugat că starul era zgârcit.
La aproape 80 de ani, Al Pacino e din nou singur. Iubita lui, mai tânără cu jumătate din vârsta lui, l-a părăsit. Meital Dohan (40 de ani) a confirmat vestea despărțirii: "E greu să stai cu un bărbat atât de bătrân, chiar dacă e Al Pacino", a declarat ea într-un interviu pentru revista israeliană La'Isha.

"Diferența de vârstă este dificilă, da. Am încercat să neg asta, dar acum el e un bărbat bătrân, să fiu sinceră. Așa că, cu toată dragostea mea, n-a mers"
, a mai spus ea.

Și ca să fie tacâmul complet, ea a adăugat că l-a părăsit și pentru că starul era zgârcit.
Întrebată dacă Pacino i-a dăruit cadouri scumpe în timpul relației lor de doi ani, Meital a izbucnit în râs. "Cum să spun politicos că lui nu-i plăcea să cheltuiască banii? Îmi lua doar flori", a răspuns ea.

Meital a precizat că ei au rămas prieteni și că a fost o onoare pentru ea să-și petreacă doi ani din viață cu actorul american.

Pacino a fost văzut ultima dată în compania actriței la premiera filmului "The Irishman", în Los Angeles, în octombrie 2019.

Născută la 24 august 1979, la Ra'anana, în Israel, Meital Dohan trăiește la Los Angeles și este cunoscută pentru rolul din serialul "Weeds", difuzat de Showtime.
Ea a scris și o carte, intitulată "Love & Other Bad Habits/Dragostea și alte năravuri", și a lansat o melodie, "On Ya", împreună cu cântărețul Sean Kingston.

Înainte de relația cu Dohan, Al Pacino a avut o relație de un deceniu cu actrița argentiniană Lucila Solá, a cărei fiică, Camila Morrone, este iubita lui Leonardo DiCaprio, din 2017.

Starul a mai avut relații amoroase cu Diane Keaton, Jill Clayburgh, Penelope Ann Miller, Kathleen Quinlan și Lyndall Hobbs, notează Daily Mail.

Tată a trei copii, actorul american își crește cei doi gemeni în vârstă de 18 ani, Olivia și Anton, cu fosta lui parteneră, Beverly D'Angelo, cu care a avut o relație de șapte ani, până în 2003.

Pacino mai are o fiică, Julie Marie, în vârstă de 30 de ani, cu fosta lui profesoară de actorie, Jan Tarrant.


Foto: Hepta, Daily Mail   
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod