10 vedete care poartă haine ieftine. Și le stă foarte bine!

Tot mai multe vedete poartă fără rețineri haine ieftine. Le plac, se simt bine când le îmbracă și demonstrează că nu suferă de snobism.

Suntem obișnuiți să vedem vedetele etalându-și la tot pasul luxul. Dar vremurile se schimbă - tot mai multe femei celebre folosesc produse cosmetice ieftine și poartă ținute obișnuite. Actrițele, cântărețele și modelele nu mai cheltuiesc sume colosale pentru un parfum sau pentru fiecare ținută pe care o îmbracă și se simt confortabil în haine ieftine.

Deși nu le vom vedea mereu în ținute low-cost (nici nu ar fi normal), vedetele alternează ținutele de gală luxoase cu cele cu un preț obișnuit, pe care și le poate permite oricine, iar alegerile lor inspiră milioane de femei să aprecieze lucrurile simple, cu un cost normal.

Fără snobism, fără prejudecăți, femeile celebre aleg să folosească lucruri ieftine pentru că le plac produsele, pentru că se simt bine și pentru că au rămas cu picioarele pe pământ.

Aceste vedete nu se sfiesc să poarte haine ieftine și arată la fel de bine ca atunci când pășesc pe covorul roșu în ținute de gală.

 

Foto: Bright Side

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod