De ce cred specialiștii că Regina Elisabeta este nemulțumită de numele ales de Meghan și Harry pentru fiica lor

Regina Elisabeta este complet nemulțumită de numele pe care Prințul Harry și Meghan Markle l-au ales pentru fiica lor,  sunt de părere analiștii regali. Ducii de Sussex au decis să-i aducă un omagiu Reginei Elisabeta și Prințesei Diana, numindu-și fetița Lilibet Diana.

Potrivit Daily Mail, experții sunt de părere că Regina va fi complet nemulțumită și chiar jignită de numele ales. 

Lilibet este numele de alint al Reginei, care nu putea să-și pronunțe numele în copilărie. Bunicul său, Regele George al V-lea, o alinta astfel, iar la rândul său prințul Philip folosea în privat acest nume pentru soția sa.

Întrebată dacă Regina Elisabeta ar putea fi încântată de faptul că Meghan și Harry și-au numit fiica Lilibet, expertul regal Angela Levin a declarat în cadrul emisiunii Good Morning Britain: „Nu după tot ce s-a întâmplat.
Cred că este complet nemulțumită pentru că au fost foarte nepoliticoși cu ea. Nu cred că este o idee bună. De fapt, cred că este jignitor pentru Majestatea Sa”.

„Era un alint privat, foarte personal, folosit de soțul său, care nu este decedat de mult timp. Prințul Charles nu ar îndrăzni să se refere la mama sa drept Lilibet. Nu l-a folosit niciodată - era un nume special, mai ales pentru Prințul Philip”, a declarat experta.

Relația dintre Ducii de Sussex și membrii Familiei Regale Britanice s-a răcit foarte mult după ce Meghan și Harry au decis să renunțe la atribuțiile regale și să se mute în Statele Unite.
Interviul acordat de cei doi pentru Oprah, în care au acuzat Casa Regală de rasism, a adâncit prăpastia dintre Harry și familia sa. Meghan și Harry au dezvăluit în cadrul interviului că un membru al familiei s-a întrebat ce culoare a pielii va avea primul lor copil, Archie, înainte de a se naște. Nu au vrut să dezvăluie cine a făcut această remarcă, însă au specificat că nu este vorba despre Regina Elisabeta sau Prințul Philip.

Luna trecută, Harry a discutat cu Oprah în cadrul unui documentar despre sănătate mintală lansat pe Apple TV+. El a sugerat că tatăl său, Prințul Charles, și-a lăsat copiii să „sufere” din cauza faptului că la rândul său a avut experiențe negative în copilărie.

Jurnalistul Piers Morgan, un critic aspru al ducilor de Sussex, a spus că decizia lor de a folosi numele de alint al Reginei pentru fiica lor este „ironic”, având în vedere că cei doi „au petrecut săptămâni bune în care au târât prin noroi Familia Regală și monarhia”.

Potrivit Daily Mail, Palatul Buckingham a refuzat să spună când a fost anunțată Regina de nașterea celui de-al 11-lea strănepot al său, care este pe locul opt în ordinea succesiunii la tron, sau dacă i s-a cerut părerea asupra numelui ales.
Însă The Times a dezvăluit că Harry a discutat cu bunica sa înainte să fie făcut anunțul oficial al nașterii fiicei sale.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
7 Iunie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod