De ce a pierdut Teo lupta cu greutatea?

Teo Trandafir a slăbit în urmă cu câţiva ani, în faţa miilor de telespectatori şi fani, peste 50 de kilograme, fiind o adevărată inspiraţie pentru femeile din toată ţara care se luptau la acea vreme cu kilogramele în plus.
Teo Trandafir a slăbit în urmă cu câţiva ani, în faţa miilor de telespectatori şi fani, peste 50 de kilograme, fiind o adevărată inspiraţie pentru femeile din toată ţara care se luptau la acea vreme cu kilogramele în plus.

Dar imaginile din utlima vreme, realizate cu câteva zile înainte ca vedeta să ajungă de urgenţă la spital, ne-o arată pe Teo cu cel puţin 15 kilograme în plus. Întrebarea pe care și-o pune toată lumea e de ce nu a reuşit vedeta să se menţină la greutatea ideală?

"O dietă echilibrată este regimul de întreţinere pe viaţă"


Răspunsul vine chiar de la Mihaela Bilic, nutriţionistul care a ajutat-o pe Teo să slăbească 50 de kilograme în urmă cu câţiva ani. "O dietă echilibrată este regimul de întreţinere pe viaţă.
Trebuie să continuaţi să aplicaţi principiile sănătoase de alimentaţie zi de zi, dacă vreţi ca zecile de kilograme în plus să nu se mai întoarcă niciodată. Trebuie să se evite grăsimile, prăjelile, zahărul. Mâncatul cu măsură şi prezenţa celor 3 mese principale fără alte "ciuguleli" suplimentare sunt reguli de bun simţ, care trebuie să constituie,în final, un mod de viaţă
", a declarat medicul nutriţionist Mihaela Bilic, într-un interviu acordat topsănătate.ro.

"Nu s-a inventat încă un medicament eficient în tratamentul obezităţii"


Pentru că nu a păstrat regimul alimentar impus de medicul nutriţionost, se pare că Teo Trandafir a apelat la un truc ce le tentează pe majoritatea femeilor care se luptă cu kilogramele - pastilele de slăbit.

"Sunt absolut sigur că boala ei a fost generată de vreo trăsnaie legată de suplimente nutritive şi pastile de slăbit.
Nu este ea persoana care să mănânce o oală de sarmale şi să ajungă la spital. În plus, Teo nu bea alcool. Categoric, în disperarea ei de a pierde kilograme, a luat ceva care i-a declanşat pancreatita asta. Era dispusă să încerce orice pentru a slăbi
", a declarat pentru Ring un prieten al vedetei.

Cu toate acestea, vedeta nu a reuşit să slăbească şi, chiar mai mult, a fost la un pas de moarte. Majoritatea nutriţioniştilor trag semnale de alarmă în ceea ce priveşte medicamentele pentru slăbit.
 
Printre aceştia se numătă şi Mihaela Bilic, fostul nutriţionist al vedetei: "Nu s-a inventat încă un medicament eficient în tratamentul obezităţii care să oprească depunerea de grăsimi, indiferent de aportul alimentar, sau care să ajute la diminuarea rezervelor deja existente.
Există mici "ajutoare" farmacologice, dar care acţionează pe un mic segment din lanţul complex al îngrăşării: fie scad absorbţia de grăsimi din intestin, fie diminuează foamea, fie ţin stomacul plin mai mult timp sau grăbesc tranzitul intestinal şi cresc diureza (eliminarea de lichide). Însă niciunul dintre ele nu funcţionează fără dietă
".

Dietele repetate încetinesc metabolismul


Pe de altă parte, "nehotărârea" în ceea ce priveşte slăbitul, tradusă prin începerea şi stoparea dietelor, îngreunează mult lupta cu kilogramele în plus, pentru că încetineşte metabolismul, ceea ce s-a întâmplat cu siguranţă şi in cazul fostei vedete de televiziune.

"După multe cure de slăbire drastice, organismul reacţionează foarte greu la o nouă dietă, pentru că metabolismul scade.
De aceea, cele mai proaste rezultate sunt întâlnite la femeile care au încercat tot felul de diete. Cele mai eficiente sunt curele de slăbire pe care organismul nu le 'simte'
", spune Dr. Bilic.
 

Comentarii (25)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena gatin pe 4 Feb 2011, 12:44
    slabire

    nu toate organismele sunt la fel,nu toti putem slabi din sfaturi,nu trebuie sa folositi diete care le au facut alti, trebuie sa consultati un medic si trebuie sa duceti o viata sanatoasa, sa mancati corect,multe verduri si fructesi mai ales fara prajeli care fac f rau la sanatate..cand faceti o dieta e bine sa folositi si o crema anticelulita pentru a va mentine pielea frumoasa.mult succes

    0
    0

  • Lavinia pe 2 Feb 2011, 17:57
    dieta

    buna, si eu ma lupt cu kg in plus de cand ma stiu, iar in ultimii doi ani am pus pe mine 15kg, chiar daca nu mamanc foarte mult, dar nu am timp de sport. Acum 3 saptamani am gasit pe internet o dieta a unui medic francez in care spune sa mananci doar proteine 7 zile (carne slaba-pui, peste- la gratar, ou fiert, si lacatate degresate) apoi adaugi la acestea legume (rosii, ceapa, castraveti, ridichi) si continui cura pana crezi ca ai ajuns la dreutatea ideala, sau pana te simti tu bine in pielea ta. Eu in 3 saptamani am dat jos 8 kg, acum merge mai greu, dar mai bine mai incet si sigur.Din graficul dat de doctor mai trebuie sa tin cura pana la inceputul lunii iunie pentru a mai da jos inca 12kg, apoi introduc treptat alimentele interzise in alimentatie, cate 20 grame/zi. ultima faza a curei mele zice ca in fiecare saptamana sa imi aleg o zi in care sa mamanc numai proteine.

    0
    0

  • Roxana pe 2 Feb 2011, 13:47
    pentru Maria

    daca tu ai ajuns la disperare cand bebe are 7 luni, gadeste-te ca bebelusa mea avea aproape doi ani cand eu inca mai aveam 6-7 kg in plus; eu am facut asa: sport (bicicleta medicinala) cam o ora si jumatate zilnic (face bine la burta desi, culmea, burtica a disparut foarte repede, din nastere sunt mai supla, adica si atunci cand sunt dolofana nu am burta deloc mare) si dieta; am incercat mai multe diete dar pana la urma am ramas la South Beach; da un search pe google si gasesti toate detaliile de care ai nevoie; si nu dispera, daca nu ai probleme hormonale sau mai stiu eu ce afectiuni o sa reusesti, iti garantez....si nu trebuie sa disperi daca mai incalci regulile dietei, totul e sa nu exagerezi....sotul meu nu mai spera vreodata sa ajung la silueta mea initiala, dar am avut vointa si am resit; veti reusi si voi, sunt sigura! Succes!!!

    2
    0

  • Domnita pe 1 Feb 2011, 17:43
    Am slabit fara efort schimbind stilul de viata

    In urma unor analize de rutina,am aflat ca am diabet zaharat.Stiu ce inseamna aceasta boala ,ce cumplita sunt complicatiile lui si mi-am schimbat cu totul stilul de viata .Am eliminat toate produsele de patiserie,brazeturile grase ,cascavalul,carnea grasa.carnea rosie,. Imi fac paine din faimna 650 ,cu tarate de grau si faina de soia la care adaug diferite seminte:chimen,seminte de floarea soarelui crude.seminte de in,etc Folosessc lapte si iautr degresate,carne de pasare ,mai ales curca,peste soia,fructe si legume ,2oua pe saptamina. Maninc 3mese pe zi si doua gustari. Am numai farfurii si boluri mici si nu mai pun niciodata supliment. Mincind astfel am slabit fara niciun efort cite un kilogram pe saptanima in total aproape 10 kg(de la 59 -60 la 50) .Am 154cm inaltime.Am mai mult de trei ani de cind ma mentin la 52kg. Nu uit sa folosesc usturoi,seminte de floarea soarelui,migdale alune ,seminte de dovleac, toate necoapte.Foarte rar maninc o bucata mica de ciocolata cu 85 %cacao.Nu folosesc deloc zahar si nici indulcitori caci senzatia de dulce mai cere inca ceva si te indeamna sa maninci mai mult.

    0
    0

  • Nuta pe 1 Feb 2011, 07:33
    dieta...Pentru Jaquelin

    Buna! Si eu in martie 2005, dupa Teo, am mers la dr nutririonist am respectat o diaeta de viata sanatoasa, am mers pe jos in prima faza apoi la sala de 3 ori pe sapt; am slabit in total 22 kg. Ma simteam extraordinar. Usor usor, am mai mincat cite ceva din mincarurile "traditionale", cu masura ce-i drept, mergeam la sala in continuare, si asa a mai trecu cca 1 an si un pic fara sa mai iau in greutate, decit 2-3 kg de care reuseam sa scap. Apoi a intervenit o interventie pe col ( conizatie) si am fost nevoita sa intrerup sala, dar mincam cu grija si m-am mentinut asa pina pe la sf lui 2007. Dupa care , treptat am luat iar in greutate, putin cite putin, dar in concediu din vara ( 4-5 zile) si in perioada sarbat de iarna, acul cintarului a inceput sa sara brusc cu cca 3-4 kg de care nu mai reuseam sa scap. Dr meu de familie ( femeie) m-a intrebat daca au trecut 3 ani de la inceperea dietei. Am zis ca da, si asa isi explica ea depunerile noi. Nu a vrut sa ma descurajeze dar m-a avertizat ca de obicei cam 3 ani dureaza fectul si apoi tre sa reluam iar...... Am 45 ani acum, am "cistigat toate kg pierdute. Cind am inceput dieta aveam 39 ani, la indemnul dr de familie, ea ma trimis la nutritionist; iar atunci nutritionista a zis ceva de genul: sa speram ca la 39 ani nu e prea tirziu". Toate astea nu le-am scris sa descurajez pe nimeni, ci doar sa stie ca nu cred ca e bine sa mai incalci cite putin dieta. Nu iarta. ori dieta pe viata ( ar fi minunat) ori ... nu mai stiu. Astept incurajari, sfaturi, .. PS : sint de acord cu faptul ca nu se poate slabi doar cu pastile, fara dieta si fara sport.

    0
    0

  • Jaqueline pe 31 Ian 2011, 23:47
    Diete - PS

    Cine spune ca nu mai poti sa slabesti de la o anumita varsta, se insala sau se autoamageste. O amica imi spunea, zilele trecute, ca ii este teama ca daca slabeste ii va atarna pielea si ca va fi slaba, dar va arata foarte rau. Nu este adevarat. Am 47 de ani si am reusit sa slabesc frumos, tocmai pentru ca am slabit lent si nu am fortat nota. In loc de sport am preferat sa ma inscriu la un club unde am invatat si am practicat dansuri de societate rumba, vals, polca etc), o data sau de doua ori pe saptamana. Parerea mea este ca a avut un efect mult mai bun decat oricare alt sport obositor, sau decat alergarile epuizante (din pacate sunt inca la moda).

    0
    0

  • Jaqueline pe 31 Ian 2011, 23:36
    Diete - pentru Maria

    Maria, regimul disociat pe care il tii este de vina pentru faptul ca nu reusesti sa mai slabesti. Sa-ti spun cum am reusit eu sa slabesc 20 kg in 12 luni, fara efectul yo-yo. Am renuntat la carnea de porc, mezeluri, carne tocata prajita (chiftelute, carnati, mititei), afumaturi, prajeli, muraturi, alcool, cartofi, dulciuri rafinate, cereale (orez, fulgi de porumb), sucuri acidulate; am redus painea (2 feliute dimineata si 1 la pranz, seara fara paine). In rest, am mancat orice, bineinteles cu masura; am mancat supe strecurate, friptura de pui si vitel la gratar, peste, oua fierte tari - cu garnitura de fasole verde fiarta, broccoli, spanac, Varza a la Cluj (fiarta, fara afumatura), salate de cruditati, salata de spanac (e foarte buna), salata verde, salata de varza dulce, de castraveti verzi. Foarte important: la salata de rosii puneti doar un strop de ulei de masline si NU adaugati branza. De la terminarea acestei diete au trecut aproape doi ani. De sarbatori pun de regula 2-3 kg, pentru ca mananc mancarurile traditionale de porc (sarmale, slaninuta, friptura), dulciuri etc, dar reusesc sa scap foarte repede de ele. Recunosc, mai mananc si din mancarurile "interzise", dar nu in exces. Important este ca timp de 12 luni sa nu mancati deloc ce e interzis; nutritionistul meu mi-a spus ca timp de un an nu trebuie sa ma ating de alimentele interzise, ca atat ii trebuie organismului sa-si regleze metabolismul. Nu am suferit de foame, nu mi-am anemiat organismul, nu am avut ameteli de foame si nici nu am facut sport in exces. Nu am luat nici un fel de ceai sau pastile pentru slabit. Pentru cine suporta: o cana de apa calda dimineata, pe stomacul gol, face minuni in eradicarea celulitei si pielea ramane intinsa si frumoasa dupa ce pierdeti kilogramele in exces. Mult succes!

    0
    0

  • raluca pe 31 Ian 2011, 23:09
    nu luati pastile de slabit!!!

    Sunt calea sigura sper un deces lent dar sigur... Eu una le-am incercat: pastila de slabit, aceea in cutie verde si cu niste fructe rosii pe ea, care a fost scoasa de pe piata, teoretic, practic o mai gasesti in 80% din farmacii... Sa va spun reactiile? O sa va speriati.. Eram in 2007 si ma ingrasasem peste masura, vroiam ceva sa faca minuni, un remediu sa dau jos in cateva zile, cateva luni, dar repede niste kilograme acumulate in 3 ani, am zis ca cea mai buna solutie este o pastila careia i se facea i reclama in acea vreme ceva de speriat... nu mi-am luat cateva capsule, am luat o cutie intreaga... Si prima seara, am luat-o pe la 16:00, pana la 1 noaptea nu am putut adormi, am zis ca nu-i adevarat aveam un chef de viata, aveam o energie in mine de nedescris.... Apoi pe la 1 jumate am adormit.... M-am trezit a doua zi f obosita.... A doua zi am luat pastila pe la ora 14:00, pana la 12 noaptea nu am putut adormi si de fel pe 10 eu aodrmeam... pe la 3 noaptea m-am trezit cu dintii scrasnind, mainile erau amortite si am avut cateva palpitatii la inima plus ca aveam carcei in tot corpul... m-am trezit speriata aveam tahicardie, m-am speriat... A doua zi am vrut sa iau din nou, dar am vazut o stire la Tv despre faimoasa "prietena" ce-mi invadase poseta de 3 zile, capsula de slabit, cum ca o doamna a avut aceleasi stari plus ca avuse si hemoragii nazale, lucru care m-a speriat... insa slabisem 3 kg, asta arata bine pe cantar, dar va spun ca daca mai continuam, cu siguranta acum nu mai aveam ce povesti, deja eram oale si ulcele... Anul acesta din nou, am avut o revelatie si mi-am luat o crema de slabit, anticelulitica, vazusem ca la o colega daduse rezultate, am zis sa incerc si eu.... era pe baza de piper, m-am dat foarte putin pe coapse, pe fese ... etc in zona picioarelor... ei ce ziceti ca ardeam toata si in 2 ore eram la urgenta cu tahicardie, pulsul marit, tensiune marita, deja intrasem in tremor si am zis ca acolo mi-e sfarsitul... ei si de atunci cola daca beau la fel patesc, nu mai zic de cafea ca daca beau o gura la fel mi se intampla, mi-am dat organismul peste cap... fetelor, sportul este cea mai buna metoda de a slabi, frumos, in timp, de lunga durata, si da si cu dieta, dar sigura si supravegheata nu de capul nostru, eu am incercat-o si pe asta, dar nu va sfatuiesc sa incercati singuri acasa... Cu mult drag de a povesti.... Raluca din Constanta

    0
    0

  • elena pe 31 Ian 2011, 23:00
    usor de spus

    Usor de spus fetelor, pentru multe dintre voi puteam sa va fiu mama, deci am 49 ani, 160cm, si 60 kg, nu am copii. De cand ma stiu am fost mai plinuta, insa la 17 ani am pus pe mine 10 kg in 3 luni..apoi am slabit la fel de repede, insa mai tarziu a trebuit sa ma lupt cu bulemie, foame, ceaiuri, tablete etc..nu mananc paine, dulciuri, paste, cartofi. Acum de vreo 3 saptamani fug si sar prin casa. Dar este greu, fiind casnica nu ma misc prea mult dealtfel, gatesc mult cu legume fierte, carne fiarta, zahar ff putin, sper sa dau 3 kg pana in primavara. F multe ati spune poate..hm, asta este batrana ce-i mai trebuie, dar nu este asa, femeia cat de in varsta ar fi, vrea sa arate bine, sa manance sanatos pentru a inbatrani frumos, nu mai am acelasi corp ca la 30 ani, insa ma simt bine cum arat. O reteta ce am tinut-o ani de zile in urma, in fiecare zi cate un produs adica o zi doar branza, o zi doar legume, o zi doar fructe, o zi doar carne. Succes fetelor

    0
    0

  • maria pe 31 Ian 2011, 18:45
    ptr lacky si roxana

    Roxana, tu te-ai luptat 2 ani de zile ca sa ajungi la greutatea de dinaintea nasterii; tot 100 de kg am avut si eu nainte sa nasc. Mai am 10 de dat jos dar acul cantarului nu vrea sa coboare sub nici o forma, deci o inteleg si pe Lacky. Bebe are 7 luni de zile, dar eu am ajuns la disperare; am incercat tot felul de ceaiuri si pastile, fara rost insa. As vrea sa stiu cum ai reusit pana la urma sa ajungi kilogramele dorite, eventual daca ne poti da si niste ponturi. Numai bine va doresc.

    0
    0

  • Roxana pe 31 Ian 2011, 16:58
    pentru Lacky

    am aproape 31 de ani si un copilas de 6 ani; in luna a noua de sarcina aveam 100 de kilograme (adica am luat 38 de kg in timpul sarcinii, de la 62 am ajuns la 100); dupa ce am nascut am ramas cu 86 de kg.....2 ani m-am luptat dar, in cele din urma am ajuns din nou la mult iubitele mele 62 de kg; la un moment dat aveam chiar 58...deci, se poate; treaba cu varsta e doar un pretext, ceva pe care sa dam vina....eu, cel putin, asa cred

    0
    0

  • Suzana pe 31 Ian 2011, 16:46
    Diete !

    E usor sa te dai grozav ca tu reusesti si altul nu sa slabeasca, sa se mentina, etc.,dar fiecare corp reactioneaza in alt fel, fiecare are particularitatile lui si daca se mai adauga si alte afectiuni care necesita o dieta speciala, nu e usor sa te alimentezi cum ar trebui.Mai conteaza si stresul care, dupa cum s-a dovedit stiintific, poate duce la obezitate.Si eu am slabit usor pana la 45-46 de ani , dupa care orice as fi facut cantarul urca si urca si acum sunt fericita cand cel putin stagneaza.E bine sa lasam nutritionistii sa rezolve aceasta problema si sa dea sfaturi.

    0
    0

  • Lacky pe 31 Ian 2011, 15:40
    Ptr Roxana

    Cati ani ai? Ai copii? Si eu mi-am tinut kg in frau ,puneam un kg si il dadeam jos tot asa pana am ramas gravida si am pus 25 kg.acum am trecut de 30 si mi greu sa mai dau jos ,nu mai e asa de usor.Am reusit sa dau 15 dar mai am 10 si nu e asa de usor.numai bine

    0
    0

  • Andri pe 31 Ian 2011, 15:18
    pt. Florenta

    Nu este adevarat ca ai nevoie de multi bani pt a slabi!Cred k e mai ieftin un iaurt simplu decat o "porcarie" de iaurt cu "fructe" cu un ambalaj frumos si cu o compozitie de ti se ridica parul in cap! Laptele, la fel, decat sa cumperi sucuri "naturale" mai bine bei o cana de lapte. Eu nu mananc nici un fel de mezel, nu ma ating de sucuri decat cele facute de mine, beau ceaiuri din toate buruienile, zaharul l-am eliminat, daca e musai folosesc zahar brun sau un pic de miere, am slabit si slabesc, trebuie ca ceea ce mancam sa nu fie semipreparat, prajit, si pt noi femeile e simplu, gatim pt toata familia intr-un mod in care slabim toti mancand si suntem mai sanatosi. De ex ultima data am mancat cartofi prajiti in luna septembrie si paine abea zilele astea mi-am luat o baghetuta de paine integrala dupa 2 luni. Deci, daca vrei, poti!"Scuzele" sunt doar pretexte pentru cei care nu au ambitie!.

    0
    0

  • alexandru pe 31 Ian 2011, 11:06
    De ce a pierdut Teo lupta cu greutatea?

    otetul de mere preparat in casa, e cel mai bun aliat in lupta cu kilogramele care sunt in plus!Se bea cam 50ml de otet de mere amestecat cu o lingura de miere de albine si se adauga apa pana la 250 ml, dupa cca.1/2 ora se poate manca!

    0
    1

  • decisepoate pe 31 Ian 2011, 11:04
    stil de viata

    cred ca trebuie sa fim constienti, in fiecare secunda, de necesitatea unui stil de viata sanatos pe care sa il mentinem in ciuda tentatiilor. chiar si tentatiile sa fie... cu masura. in acest fel n-o sa ne mai maltratam corpul cu diete peste diete. www.decisepoate.ro

    0
    0

  • VioAxi pe 31 Ian 2011, 10:46
    Se poate

    Am iesit la pensie si m-am gandit ca sedantarismul ma va impiedica sa slabesc. Dar lipsa stresului, mesele regulate si... recunosc, putin reduse cantitativ, m-au ajutat sa slabesc 10 kg in 10 luni. Se cunoaste, ma misc mult mai usor. Sunt multumita si am ambitia sa mai slabesc macar 5 kg. Va doresc succes tuturor si multa ambitie.

    0
    0

  • Roxana pe 31 Ian 2011, 10:39
    slabire

    pentru dl. Benny Nadler ! Care este numele Doctorului sau Doctoritei care a operat-o pe sotia d-voastra? As vrea sa il/o consult si eu...Multumesc anticipat.

    0
    0

  • Benny Nadler pe 31 Ian 2011, 10:30
    cura de slabire eficienta e OPERATIE DE OCOLIT STOMACUL

    Acum catva timp am scris ca sotia mea care la 148 cm cantarea 100 kg ,fiind foarte greoaie cu tensiune arteriala mare si diabet , tratata cu buline fiind echilibrata acum 3 ani a facut operatie de ocolit stomacul si in 6 luni a slabit 40 kg avand 60 kg fara pastile de tensiune si fara pastile contra glucozei , are 62 de ani si actoalmente e usoara si saltareata ca o fata de 25 de ani am recomandat asta chiar si inainte si am primit Emailuri din Romania , o doamna care s-a pus in legatura cu mine , a facut operatia respeciva in Romania si a slabit deocamdata 35 kg precizez ca saint domiciliat in Israel

    0
    0

  • cristina pe 31 Ian 2011, 10:30
    obsesia

    teo trebuia, in primul rans, sa lupte cu mintea si apoi cu trupul. daca la cap nu esti sanatos si esti obsedat nu poti lupta nici cu trupul.

    0
    0

  • dani pe 31 Ian 2011, 10:24
    ambitie....ambitie....

    nu va face nimic rau , daca mancati cu masura...TOATA VIATA....nu numai atunci cand trebuie sa va imbracati la o petrecere cu ceva ..mai mic decat masura voastra..pt ca o sa fiti frumose..tot timpul trebuie sa fiti frumose...pt voi...in primul rand..si dupa aia pt.restul LUMII...SA VA MENTINETI LA KG PT inaltimea voastra...atat ..dar asta ..trebuie sa o faceti toata viata...cum fac si eu de 30 ani...dai am spus la titlu ...ambitie ..ambitie .....va pup

    0
    0

  • Roxana pe 31 Ian 2011, 09:34
    Greseala

    In opinia mea, greseala este veche...nu a fi trebuit sa lase niciodata sa se adune atatea kg in plus; si eu am fost un copil dolofan, si chiar cu cazuri de obezitate morbida in familie (sora tatalui meu a avut 150 kg la 1.60 m inaltime, tata tot obez...samd) si aveam toate sansele sa ajung si eu asa; dar m-am controlat, niciodata nu am lasat sa se adune mai mult de 7-8 kg...nu e greu daca iti controlezi greutatea din scurt...chiar nu e greu...

    0
    0

  • Florenta pe 31 Ian 2011, 07:33
    slabire

    Din pacate, ptr, o cura de slabire ai nevoie si de foarte multi bani ca sa mananci si "bio" si foarte "echilibrat", fara "E-uri" si fara multa sare. Ptr, ca mai toate produsele care sunt pe piata noastra ca sa reziste si sa nu se strice au multa sare pe langa E-urile alea nenorocite. Iar guvernantii nostri doresc ca prostimea sa nu o duca bine, sa nu aiba un salariu decent, sa nu poata sa-si intretina copii.

    0
    0

  • CICI pe 31 Ian 2011, 01:59
    mda

    i s-o fi facut rau de la iaurtul ala nenorocit si plin cu tot felul de rahaturi la care i-a tot facut reclama ! ;)

    0
    0

  • maria pe 31 Ian 2011, 01:57
    greutatea

    din pacate, nu este singura. e f greu sa-ti schimbi modul de viata in conditiile in care ai un program zilnic incarcat si mananci haotic. stiu ca pot parea scuze, dar asta e adevarul. e nevoie de f multa vointa si mobilizare ca sa-ti faci ordine in viata, sa urmezi o dieta, sa rezisti micilor placeri culinare si sa faci exercitiu fizic regulat. numai bine

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod